Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön el a szerelem? ( Normális válaszokat várok. Köszi )
ráérsz, nyugi
ne akard görcsösen, mert annál inkább nem fog menni
ja és inkább beszélgessél velük, ne azonnal a külső alapján dobd, bár ez csak tanács
Ha nagyon vágysz valamire (teljesen mindegy, hogy mi az)
akkor egy elképzelt ideál lebeg előtted a képzeletedben.
Ehhez fogod mérni amit a valóságban találsz és gyakran emiatt fogod sokkal kevesebbre értékelni.
Már 13 éves korom óta vágytam én is viszonzott szerelemre,de csak pár hónapja, 18 és fél évesen talált meg az első.
Nem akarlak kiábrándítani,de 15 évesen még nem vagy elég érett rá. Magamból indulok ki,és utólag visszagondolva én sem lettem volna még erre kész 15 évesen,és most nagyon örülök,hogy ennyi idősen lett kapcsolatom,mikor már tudom értékelni.
Ne sürgesd,ne akard görcsösen,mert (ahogy az előttem lévő válaszoló leírta) ha nagyon elkeseredsz,kreálsz magadban egy ideált,és utána "őt" fogod keresni a pasikban. Vagy rosszabb esetben, meg is akarod változtatni a leendő barátodat az ideálod példájára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!