Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudhatnám meg, hogy mi van köztünk?
Figyelt kérdés
Decemberben kezdtünk randizni és már az első találkozástól kezdve stimmelt minden.3. alkalommal elmentünk moziba,majd itt aludt,lefeküdtünk és fantasztikus volt vele,másnap délig ágyban maradtunk,reggeliztünk,összebújtunk,szóval nem rohant rögtön haza. Azóta heti szinten találkozunk,néha együtt ebédelünk vagy egymásnál alszunk,minden oké,de egyikünk sem mondta ki,hogy mi ez az egész. A gond az,hogy az érzelmeimet nem tudom kikapcsolni és egyre inkább úgy érzem,hogy szeretem és rettenetesen hiányzik,ha nincs velem. Ugyanakkor félek rákérdezni,mert ha nem akar kapcsolatot,akkor pofára esek. Szerintetek hogy lehet ezt nem direkt módon kitapogatni? (ja amúgy ő német,szóval alapból meglepett,hogy ennyire gyorsan történt minden,nem szokásuk..) Köszi a válaszokat:)2013. márc. 15. 10:09
2/6 anonim válasza:
Szerintem elég jól alakulnak a dolgok! Ez nagyon nem szexkapcsolatnak hangzik, ha nem akarna semmit, biztos nem csinálna veled ilyen sok programot, hanem csak megszerezné ami kell neki és pont. Ha étteremben kajáltok, nyilvánosan is felvállal, ez biztató. Én a helyedben, rákérdeznék...vagy ejtenék egy kis füllentést, hogy valaki elhívott valahova és nem tudod menjél-e...a reakciója mindent elárulna!
3/6 ASOT válasza:
Szerintem lány a kérdező.
De egyenlőre ne kérdezz rá, legyetek együtt töltsetek egymással minél több időt beszélgessetek sokat, aztán ez elválik majd magától.
4/6 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány és 23,ő meg fiú és 27,ezt elfelejtettem :)
2013. márc. 15. 10:34
5/6 A kérdező kommentje:
Én sem érzem szexkapcsolatnak,mert nem volt még olyan hogy valaki utána órákig ölelgessen,ezért vagyok összezavarodva.
Köszönöm a tippeket:)
2013. márc. 15. 10:35
6/6 anonim válasza:
Szerintem se a szex-re hajt,bár én a helyedben a 3. randi után még ne feküdtem volna le vele.Küzdjön meg jobban érted!
Lehet ebből tartós kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!