Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj az ha a barátnöm egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj az ha a barátnöm egyik ismerösével nagyon jól elvan de csak hülyülnek de ez nekem mégis rosszul esik? Ez normális?

Figyelt kérdés
Van egy ismeröse igaz jóval idösebb mint ö de angyalkámnak hivja a pasi öt sok szivet rak.... ö mondta h énvagyok fontos de megkérdezte h nem zavar e engem hogy nagyon jól elhülyülnek és énmeg modntamneki h nem akarom látni mit besézlnek meg nem szeretem látni hogy ha rajta nevet pl camon rossz érzés hogy valakivel sokkal jobban elvan :/
2009. júl. 13. 00:51
 1/4 A kérdező kommentje:
Jah bocsánat és msn ről van szó tehát msn en élöbe nem látták még egymást
2009. júl. 13. 00:52
 2/4 anonim ***** válasza:
én idegbajt kapok ha a csajom olyannal áll szóba 5 percnél hosszabb ideig akinek farka van. ugyh sztem normális
2009. júl. 13. 01:53
 3/4 anonim válasza:
csak féltékeny vagy... ez természetes. Viszont most majdnem mondtam h nyugi hisz bejelentette neked h ott van egy srác.. Tehát nem akar többet tőle. Egyenlőre... :D nem megfélemlíteni akarlak, de ha a másikkal jobban elvan és vonzódik íránti és a másik nem homoszexuális, akkor nagyon gyorsan kapj észbe és tégy valamit! Nem őket kell eltiltani egymástól, sőt jobb ha nem mutatod ki, hogy féltékeny vagy, hanem mutass valami újat a barátnődnek! Vagy kérdezd a legjobb barátnőket, hogy mivel tudnád teljesen kiütni a másik képet a bnőd fejéből! A lényeg: kicsit mutathatod, hogy féltékeny vagy (ilyenkor a lány érzi a tőrődést), de ne vitázzatok rajta! Ott rögtön megy és keresi a másik srácot!
2009. júl. 13. 03:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Tuti megkeresném a pasit és kiütném :D Vagy legalábbis elbeszélgetnék vele azért,hogy kit hívjon angyalkámnak ,meg hogy hova tegye a szívecskéit.

Amúgy az én barátnőm is szokott beszélgetni fiúkkal ,és nem zavar ,mert tudom,hogy mennyire szeret, és azért nem tolja így :)

2009. júl. 13. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!