Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez, ha így érzek? Ennek van valamilyen diagnózisa? Hogyan kezeljem ezt a problémát?
Magányos vagyok és állandóan meg akarok szeretgetni valakit.Kéne nekem egy lelki társ,vagy egy partner igazából nem tudom a kettőt külön választani már az is mindegy,h fiú-e vagy lány eddig nem így volt és nem is volt még nagyon párkapcsolatom...A lényeg,h a személyisége közel álljon,külsőre tetszen,ragaszkodjon hozzám és teljesen rá tudjak "tapadni",állandóan vele legyek együtt,szinte mindent együtt csináljunk.
Sajnos nincs ilyen ember egyáltalán a környezetemben és esélyem sincs jelenleg ilyet találni így nem tom mit tegyek...
Tanácsot várnék,NEM szeretnék ismerkedni...
Köszönöm! :)
Ennek a diagnózisa a személyiség hiánya.
Nem társ kellene neked, hanem életcél.
Kezdesnek inkabb egy macskat, vagy egy aranyhorcsogot szerezz, azt is lehet szeretgetni.
Ha ilyen pioca modra akarsz valakire ratapadni, annak nem lesz jo vege.
Utolsó elötti:Mi az,h személyiség hiánya???
Utolsó:Igazán kedves vagy,h "pióca" féle tapadásról írsz.Nyilván hagynám a másikat,h legyen élete és nem uralnám le csupán állandóan ölelgetném és sok időt szeretnék vele lenni.
A kis álaton már gondolkodtam és lehet meg is tudom beszélni az itthoniakkal.. :)
"Utolsó elötti:Mi az,h személyiség hiánya??? "
Személyiséggel nem rendelkező tárgy, vagy személy.
Illetve ha nem rendelkezik személyiséggel, akkor inkább csak tárgy
Az első monadtodra inkább nem regalnék...
Amúgy pedig köszi,h leírtad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!