Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha ezt érzem ha kapcsolatom van? Másnak is van ilyen?
Figyelt kérdés
16/L vagyok, már több barátom is volt 5-6kb. most vagyok van egy hetes kapcsolatom és mióta összejöttünk mintha megállna az idő.. amikor vele vagyok az nagyon jó, azt érzem hogy szeretem stb.. és amint külön vagyok tök rossz érzésem van, egyre jobban hiányzik , zavar minden, egyre féltékenyebb leszek,aggódok, nem érdemlem meg ..szóval csupa ilyen rossz érzések akkor legszívesebben befejezném az egészet.. a leghosszabb kapcsolatom is 3 hónap volt kb. mintha nem bírnám hosszú távon (eddig mindig én dobtam ki a srácot) pedig most már télleg egy komolyabb kapcsolatot akarok , és amikor a sráccal vagyok legszívesebben még feleségül is mennék hozzá.. amikor külön vagyunk akkor meg csak fb-n beszélünk ott meg semmi témánk :| azt meg ki sem bírnám ha nem beszélnénk.:\ akkor hogy van ez??2013. márc. 13. 18:11
2/3 A kérdező kommentje:
akkor miért van az hogy úgy érzem hogy nekem nem kell kapcsolat?:\
2013. márc. 13. 18:16
3/3 anonim válasza:
éretlen vagy, nem való neked kapcsolat. még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!