Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Lányok, Nők/Férfiak! Másnak is ez a véleménye?
Egyre jobban szembesülök azzal, hogy hová tart ez a világ. A minap a buszmegállóban álltam, egy óvoda mellett. Az oviban a bokornál épp egy kislány négykézláb kotorászott, a kisfiú meg odasétált, és (azt hittem rosszul látok) beállt a kislány mögé, és rákezdett az ismert mozgásra... Mellettem a megállóban, pedig egy 11-12-13 év körüli "párocska" falta egymást.... Hová jutunk még???? Csak szerintem nem normális ez a dolog??
Én most vagyok 22 éves. Volt gyerekkorom, 19 éves korom óta van barátom, az első volt nekem, és valószínűleg így is marad, nem kell más. Boldog voltam ovisként-kisiskolásként-a gimiben, egy csomó emlékem élményem van kirándulásokról, a délutáni közös játékról a játszótéren... A nagyszüleimhez jártam kapálni, segítettem a házimunkában itthon már egész kicsi korom óta,nem volt se telefonom, se gépem, semmi ilyesmim (maximum a Nintendo), meséket néztem és olvastam, Legoztam még 12 évesen is. És mielőtt valaki mondaná hogy mert én ilyen vagyok, nem csak én az egész lakótelepen a velem egykorúak, az ismerősök, távoli ismerősök gyerekei mind-mind ilyenek. 5 éves korom óta táncoltam, egészen 20 éves koromig, a velem egykorú csapattársaim is mind-mind ilyenek.
Egyre több kérdést olvasok itt 12-13 évesektől a szerelem-szex témában, látom nap mint nap ahogy hiányosan öltözve(lányok), érdekes fazonú fiúk, meredt szemmel nyomják a telefonjukat reggelente, a sportot látásból sem ismerik, szinte a mai tizenéves lányok 70% csámpás, kijárja a csizmáját, rálóg a hasa a farmerjára... (tisztelet a kivételeknek) Mi lesz így a világgal? Lányok/Fiúk nem sajnáljátok hogy elvesztegetitek a gyerekkorotokat?
Rengeteg fiatalt látok akik szidják a szüleiket, nem beszélgetnek velük, egész nap lent lógnak, cigiznek, isznak. Én még most is ( és az ismerőseim 90%-a ), ennyi idősen is rendszeresen megyek közös programokra a szüleimmel, vagy a nagyszüleimmel( és most itt nem azokra gondolok, akiknek sajnálatos módon ez már nem adatik meg, mert elvesztették a szeretteiket).
Csak engem zavar most már ennyire ez a dolog?
Kíváncsi lennék a véleményetekre. Felnőttekére, és gyerekekére egyaránt. Ki hogy látja ezt? Jó vagy rossz irányba haladunk?
Amúgy Budapesten élek. Lehet hogy itt jobban megfigyelhető ez a dolog, főleg reggelente munkába menet.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!