Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is szokott lenni ilyen mániás állapot a kapcsolat
elején?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel most kezdenek alakulni a dolgok, elhívott randizni meg volt már csók is. Sajnos kicsit messze lakunk egymástól, meg ő sokat dolgozik, ezért csak hétvégéken tudunk találkozni. Így hétköznap meg teljesen megőrülök, legszívesebben folyton csak hívnám/írogatnék neki hogy "hiányzik, meg jó lenne ha itt lenne". De még nagyon az elején vagyunk, nem akarom folyton zaklatni mert az idegestíő, meg nem jelentenék további kihívást a számára. Viszont olyan nehéz visszafogni magam, nem tudok így semmire sem odafigyelni, nem köt le semmi más. Legszívesebben folyton csak róla beszélnék, de az a baj, hogy nincs kinek, mert nincsenek barátnőim, esténként általában egyedül vagyok itthon. Lehet, hogy az öröm is olyan mint a bánat, hogy valahogy ki kell adni magunkból, mert különben feszültséget okoz?
2013. márc. 7. 16:19
1/4 anonim válasza:
Az ember mindenben ilyen, ha valami új, és pozitív történik vele....egy új kutya, egy új játék, egy új kapcsolat...
De fogd vissza magad:D
2013. márc. 7. 16:20
2/4 anonim válasza:
Valahogy úgy amúgy. Én is mikor annyira boldog lettem hogy nem tudtam sírjak vagy nevessek és pont akkor senkivel nem tudtam beszélni, hiába hivogattam mindenkit, hogy elújságoljam nem vették fel. Olyan belső feszültségem volt, hogy azt kimondani nem lehet. Aztán végre amikor elmondtam valakinek, egy kicsit lenyugodtam.
2013. márc. 7. 16:25
3/4 anonim válasza:
Na figyu en a paromtol 950 km re vagyok es jo hogy ha havonta 1-2 max 3 hetre talalkozhatunk vagy epp 2 honaponta szoval mit nem adnek en azert h hetente csak hetvegente tal fuuuuuuu mindent de mivel nem adhatom fel a melom külföldön igy en itt vagyok es ha jol alakulnak tovabbra is a dolgaink dolgaim mint eddig akk oszik hozom ot is kulfoldre szoval csak rajta all a dolog h kitart e melettem v nem.de eleg huzos meg lehet örulni a hianyba h nem latod a masikat minden este skyp duma sms chat de hat meg sem az igazi. es hiaba örülünk 1 masnak meg is banatosak vagyunk es feszultseget idegesseget es semmihz nincs kedve az embernek. epp ahogy te le irtad annyi h en tudok errol a dolgokrol beszelni ismerosoknek! sok sikert es kitartast es nem kell amgad visszafogni nem idegesito az sztem.udv es sok sikert nektek 24 F
2013. márc. 7. 16:32
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem egyébként nincs bajom a heti 1-2 találkozással, ha már lehiggadtam... de amíg még megvan az újdonság varázsa addig legszívesebben el sem engedném! Sajnos csak fiú haverjaim vannak, velük meg nem szoktam ilyen dolgokról beszélni...úgyhogy végszükség esetén talán megkörnyékezem a család női tagjait, bár velük úgyszintén nem szokott ez téma lenni. Nem is értem miért, de még anyukám se kérdezi sose, hogy mi van a fiúkkal.
#3-as: köszönöm, és kitartást nektek is remélem jól akalunak a dolgok! Amúgy 2 hónap múlva én is külföldre megyek, szóval utána nem tudom mi lesz velünk...de ez már megint egy másik történet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!