Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ÁÁÁ normális ez a pasi?

Figyelt kérdés
Jártam egy fiúval talán 2 évet de a jóégtudja pontosan mennyit,mert igazából már több,mint 3 éve úgy vagyunk,mint a szerelmesek.Később alakult csak ki. Mindig is sokat veszekedtünk. Egymásnak az első szerelmei vagyunk. AZ utóbbi időben eléggé elromlott a kapcsolat és a végén már nagyon csúnyán beszélt velem idegesítette az is,hogy élek. A szakítás okai végül az,hogy sokat hisztizek meg állandóan rajta lógok meg élni akar meg minden ilyen hülye indok. A hisztizésemet meg tudom szüntetni egyébként. Pár napja megbezséltük,hogy jó akkor visszaadjuk egymásnak a cuccokat ilyenek. Én kb. hozzá se szóltam elviharzottam egyből,mert eléggé sírnom kellett nem akartam,hogy meglássa ne higyje azt hogy zsarolás meg hiszti ez. Most megint rámírt és kedves volt. Kiaksztó már nem tudom mi van. Tényleg sokat ártottam neki:( Volt egy kis családi problémám ,ami kihatott a kapcsolatra. Nem tudom már mitévő legyek. Lehet csak törődésre vágyik,mert szegény eléggé elhanyagoltam. Mi van most? 17/L 17/F
2013. márc. 15. 17:36
 1/8 ASOT ***** válasza:
Áááá dehogy...vagy a Kovács Pisti áá dehogy
2013. márc. 15. 17:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Kérlek,ha lehet normális választ! Tudom idétlenül hangzik,de nekem nagyon fontos mégiscsak az életem része és nem csak egy futó kaland!
2013. márc. 15. 17:42
 3/8 ASOT ***** válasza:
Valóban el lett a fiú hanyagolva, kérdés ő valóban szeretné e ezt veled folytatni beszéld meg vele.
2013. márc. 15. 17:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez a csávó nem szeret téged
2013. márc. 15. 17:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak tudnám,hogy akkor minek keres. Nagyon csúnyán viselkedtem vele én is.
2013. márc. 15. 17:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Megszokásból!amíg nincs ló jó a szamár alapon..
2013. márc. 15. 17:55
 7/8 Pretty Ballerina ***** válasza:
ÁÁÁ :(
2013. márc. 15. 18:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor talál hülye kifogásokat, ha ő követett el valamit és azzal próbálja enyhíteni a bűntudatát, hogy "te milyen rossz vagy", ami persze nem működik, mert ezzel még jobban bánt, tehát újabb elkövetések...

Azt kell kihúznod belőle, hogy ő miket csinált ellened. Te nyilván próbálsz felelősen hozzááálni a dologhoz, ezért is nézel magadba.

Családi problémát meg kellene tudni értenie, ezért vagytok egy pár, hogy egymást támogassátok.

Szerintem.

2013. márc. 15. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!