Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt a mai nők, hogy nincs egy normális pasi meg minden pasi csak a szexre megy? Amikor tele van normális pasikkal, akik esetleg komolyat akarnának, mégse kell nekik?
Sok nő csak azt mondja minden pasi átveri, meg minden pasi csak a szexre megy stb. Persze mert olyan pasik jönnek be nekik, akik csak a szexre mennek, mert egy nőnek az a férfias stb. És akik esetleg normálisak lennének, azok nem kellenek, mert aranyosak meg nem férfias számukra. Szóval a nők a hibásak, hogy a mai pasik csak kihasználják.
Én is csendes vagy, aranyos, de 28 évesen alig volt valakim, talán sose lesz senkim, mert kevés a tesztoszteron bennem, ami a nőknek kell :(
Mert ezt tapasztaltam, évek óta ezt tapasztalom! Kiváncsi lennék a te személyes esetedre.
Mikor komolyodik a helyzet valahogy mindenki sietősre a dolgot!
Azért kérdező, mert ők a normális pasit csakis egy szűk kategóriára értik. Nekem tetszett tavaly egy lány, aki mindig belefutott ezekbe, erre mi volt a reakciója? Majdhogynem undorral mondta ki a nemet. Erre mit mondhatna az ember?
De azért a facebook-ot azóta is telenyomja a férfigyűlölő marhaságaival.
"de aki csak a szexre megy azt inkább F@ROKNAK mondanám ami a szükséges rossz kategóriába tartozik amikor épp nem akarom magam hosszabb távon lekötni.S akkor abban a pillanatban s pár órában jól jön, de távol álljon tőlem hogy ezt a dolgot én férfiasnak nevezzem."
Szükséges rossz? De maga a szex az jó vele, nem?! Ezt magyarázd már el légyszíves, hogy miért bunkóság az, ha egy férfi csak a szexre hajt, mikor vannak nők, akik szintén arra, illetve a többi nőnek is vannak pillanatai, amikor csak szexre vágynak. Akkor hogy is van ez?
Egyre inkább azt gondolom, hogy a "de jó a férfiaknak, mert senki nem ítéli el őket, mert csak szexet akarnak" helyett ma már a "de jó a nőknek, mert könnyen hajthatnak a szexre és senki nem tartja őket bunkónak ezért" érvényesül manapság.
"Ugyan ne általánosíts, a férfiak is ugyanígy csinálják egyébként. Panaszkodnak, hogy nincs barátnőjük, vagy csak a pénzre mennek, mert az egyszerű lányokat észre sem veszik hanem a műhaja, műkörmös, műmelles nők kellenek nekik."
Hagyd ezt a hülyeséget! Ezzel a csajjal együtt dolgoztam és ránézésre normálisnak tűnt, egyébként pedig teljesen átlagos. Mégis, neki csakis a kigyúrt állatok esnek bele a férfikategóriába, a normál már nem. Kár, hogy ez csak utólag derült ki.
Nincs ráírva senkire, hogy milyen, ezt ne felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!