Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg én vagyok a hibás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én vagyok a hibás mindenért?

Figyelt kérdés
Tegnap minden bajom volt,elegem van az emberekbol meg magambol mg mindenbol.Baratommal osszekaptam es megmondtam mert voltam kozombos.Aztan szo szot kovetett.Megkerdezte,hogy be vagyok tepve? Mondtam,hogy nem es nem tudom neki hogy esne ha a helyemben lenne es megkerdezne tole hogy bevagy tepve?Erre azt kaptam meg,hogy hulye vagyok es huzzak a p*csaba na papaaa eg hogy a kovetkezo pasimat jobban ertsem meg es talan tovabb birja ket hetnel... Es dobva lettem.... Az en hibam?:-\ Tudom hibas vagyok.De nem fogunk kibekulni tudom mert o tul buszke ahhoz..
2013. márc. 14. 16:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
latszik,hogy csak egy ejszakas kalandjai voltak mert f*szt se tud a szerelemrol...
2013. márc. 14. 17:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem jogos ha dobott, ha 2 hét alatt volt két vita...valakinél 2 év alatt sincs, nem illetek össze talán.
2013. márc. 14. 17:04
 13/15 anonim ***** válasza:
mi együtt élünk,minden nap egymás nyakán lógunk,de sosincs 2 hét alatt 2 vita,szóval lehet,hogy tényleg nem illettetek össze,ez van.
2013. márc. 14. 17:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Legközelebb érthetőbben is leírhatnád a kérdésedet, mert fogalmam sincs, mi a kérdés. Ha az, hogy hülye vagy-e, a válasz egyértelmű igen.
2013. márc. 14. 17:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Egy párkapcsolatban mindkét részről előfordulhat ez a probléma amit leírtál de nem két hetes kapcsolatnál.Tényleg mindkettötöknek még tanulnia kell és okulnia az elöző kapcsolatban elkövetett hibákból hogy a következőnél már ne nagyon forduljon elő.Tudni kell toleránsnak lenni egymással szemben.
2013. márc. 15. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!