Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak csináltam kicsit pikánsabb képeket és most
azzal fenygetőzik, h felteszi őket egy közösségi
portálra. Mivel megromlott a kapcsolatunk szerinte
mindenért én vagyok a hibás. Mivel térítsem jobb
belátásra h ne tegye meg? Miért csinálja ezt?
Minek kéne történnie, hogy kiszeress egy ilyen tetűből? Amúgy igen, hibáztál, hogy azokat a képeket nem a megfelelő személynek készítetted. Kénytelen leszel vállalni értük a felelősséget. De ha nem rakja ki akkor gondolom nagyon fogsz örülni, hogy milyen rendes és még jobban fogod szeretni.....
2010. máj. 19. 19:27
Aludj nála, és mikor alszik töröld ki a telójáról, gépéről a képeket. Vagy szex után fotózd le te is meztelenül és mondd meg, hogy felteszed te is, ha ő is. :)
2010. máj. 19. 19:28
3/30 A kérdező kommentje:
már nem szerelem ez hanem inkább szeretet,ami lassan átcsap utálatba...
Talán legközelebb ne csinálj ilyen képeket!Majd felnézek excsajok.hu-ra hátha megtalállak!
2010. máj. 19. 19:30
Miért nem hagyod ott?
A képekkel úgysem tudsz mit csinálni, sajna ahogy előttem is írták, nem a megfelelő embernek csináltad őket és kész. Két napig csámcsognak rajta, majd elfelejtik, de nem értem mit keresel még egy ilyen ember mellett?!?!?!?!
2010. máj. 19. 19:32
Szerintem ilyen pasi teged nem erdemel meg! Nem engedheted meg hogy usson! Akarmennyire is szereted el kell hagyd! A kepeket vedd el tole vagy toruld ki! Valahogy csak meg tod csinalni! Ilyen kapcsolatot nem erdemes es nem helyes fenntartani! Ha veletlenul is felteszi egy oldalra , tobbet nem csinalhat neked! Nem lesz mivel fenyegessen! Ha gondolod egy szulotagot is segitsegre hivhatsz! IGY NEM MEHET TOVABB!
2010. máj. 19. 19:38
Hát holnap már a napiszarról fogsz mosolyogni a sok kis recskagép monitorján:D
2010. máj. 19. 19:41
8/30 A kérdező kommentje:
nem tudom a képeket törölni..a legszebb h még 1 évig el kéne viselnem,mivel az osztálytársam.. a legszebb h nekik privátban is el akarja küldeni..a szüleim a képekről nem tudnak..
Fenyegesd vissza, hogy feljelented, ha a képeket nyilvánosságra hozza - és ha esetleg a TE oldaladra teszi, akkor is vissza lehet keresni, hogy nem a te IP-dról lett feltöltve.
Neki igen sokba kerülne, ezért jobb, ha meggondolja magát.
2010. máj. 19. 19:42
szerezz be egy veröembert,egy hekkert és egy testört.
veröembert h meg tudjad veretni ha feltenné,hekkert ha nem használna a veröember és egy testört a saját biztonságod érdekébexd
amugy komolyra forditva a szot,velem is történt ilyen. nagyon naiv és tapasztalatlan voltam:S
2010. máj. 19. 19:43
Kapcsolódó kérdések: