Miért őt kell mindig védeni és miért én vagyok a hibás mindenért? Mostmár elegem van.
Van egy gyerek aki már vagy háromszor megbukott és most a mi osztályunkba jár. Cigány, büdös, csöves beszélni se tud és állandóan zaklatja az összes lányt meg néha a fiúkat is és már mindenkinek elege van belőle. Állandóan rugdos engem meg búzázik, szidja a családomat meg mindent. A hugom is abba a suliba jár és a múltkor ott mászkált előtte körzővel meg fogdosta meg minden én meg odamentem és nekilöktem a szekrénynek és elkezdett vérezni az orra beköpött a tanárnak és én kaptam. Mi a retekért mászkál körzővel? bárkit megszúrhatott volna mert pont úgy tartotta. Sulin kívül meg akarom verni de abból úgyis suli ügy lenne. Órán ha nem tud valamit az nem baj de ha én nem tudom akkor kapok 200 1est meg néha szoktam cigizni suli közben a múltkor meglátta és szólt ofőnek és kaptam egy osztályfőnökit, amikor én meg is mutattam neki h cigizik akkor ő nem kapott semmit. Mindig én vagyok cseszegetve hogy minek kell állandóan balhézni meg ilyenek de rajtam kívül vagy 30an meg tudják mondani hogy nem én kezdem. És nem fogom hagyni magam. Ma hívta be az igazgató anyámat hogy milyen vagyok. Mostmár rohadtul elegem van belőle esküszöm kinyírom. Mit csináljak? Miért nem hisznek nekem?
16/F
Üdvözöllek Magyarországon!
A cigányok seggét kell bújni, akármi is történik.. Mert itt ugye nincs cigánybűnözés sem..
Nemtudom hogy ezt mért a család kategóriába írtad mindegy.
Én a helyedben megverném, vertem is már meg cigányt mert csak rossz megjegyzést tett a hugomra.
Nekem nem lett belőle iskolai ügy mert nem egy iskolába jártunk, szerintem ő iskolába sem járt.
Szerintem ha betudod bizonyítani hogy a hugodat fogdossa akkor ő szívja meg.
Amúgy lehet hogy kivételezik vele az ofőd mert kisebbség.
De ha ebből iskolai ügy lenne akk a helyedbe erre behívnám az apádat hogy a lányát egy koszos cigány fogdossa.
Akkor kiváncsi leszek mit mond majd az ofőd.
De én neked adok igazat.
17/F
Sulin kívül ne próbáld megverni, mert hozza az egész családját és komoly bajod is eshet. Jól tetted hogy megvédted a hugodat, de ha inkább próbáld ezt a gyereket elkerülni amennyire tudod.
Azért mert nem foglalkoznak vele a tanárok, úgy gondolják teljesen reménytelen. Ne cigizz suli közben, vagy legalább ne bukjál le. Mond meg anyukádnak meg az igazgatónak is az igazat utána meg ne foglalkozz a dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!