Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg én vagyok a hibás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én vagyok a hibás mindenért?

Figyelt kérdés
Tegnap minden bajom volt,elegem van az emberekbol meg magambol mg mindenbol.Baratommal osszekaptam es megmondtam mert voltam kozombos.Aztan szo szot kovetett.Megkerdezte,hogy be vagyok tepve? Mondtam,hogy nem es nem tudom neki hogy esne ha a helyemben lenne es megkerdezne tole hogy bevagy tepve?Erre azt kaptam meg,hogy hulye vagyok es huzzak a p*csaba na papaaa eg hogy a kovetkezo pasimat jobban ertsem meg es talan tovabb birja ket hetnel... Es dobva lettem.... Az en hibam?:-\ Tudom hibas vagyok.De nem fogunk kibekulni tudom mert o tul buszke ahhoz..
2013. márc. 14. 16:36
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
megkerdeznem*
2013. márc. 14. 16:37
 2/15 anonim ***** válasza:
hisztis voltál és a barátodon vezetted le?igen,te vagy a hibás.
2013. márc. 14. 16:37
 3/15 anonim ***** válasza:

mind a ketten hibásak vagytok

te azért mert nem tudod kontrollálni az érzéseidet, dühödet.

a barátod pedig azért mert nem megértő veled szemben és nem tudja hogyan kell lecsillapítani téged inkább helyette megsért valamivel ami neked rosszul esik és még neki áll feljebb.

mindkettőtöknek van még mit tanulnotok.

2013. márc. 14. 16:40
 4/15 A kérdező kommentje:
vele is volt bajom... azt is elmondtam neki..
2013. márc. 14. 16:40
 5/15 anonim ***** válasza:
egy hosszú kapcsolatba beleférnek egy-egy ilyen napok és esetek,de az első időszakban azért nem erről kell szólnia a dolgoknak.én megértem a barátod reakcióját,mert ha 2 hét után problémásnak tűnsz,akkor mi lesz 2 év múlva...?
2013. márc. 14. 16:42
 6/15 A.Romanov ***** válasza:
Lehet, hogy te is frontérzékeny vagy, azért voltál olyan tegnap, én mielőtt hidegfront jön mindig idegbeteg leszek, de mióta felismertem igyekszem moderálni magam. Nos valamennyire hibás voltál, mert némi önkonttollt tanusíthattál volna, de mondjuk ha a szerelmemnek lenne egy ilyen rossz napja tuti hogy nem dobnám, inkább megértő lennék és türelmes.
2013. márc. 14. 16:49
 7/15 fospuska ***** válasza:
gondolom,nem is az első eset volt.
2013. márc. 14. 16:51
 8/15 anonim ***** válasza:

egyet kell értenem az előttem szólóval, mert nem szép dolog a másikon levezetni a feszkót, de ha már egyszer megtörtént, csak ezért nem kéne kidobni a másikat!!!

képzeld el a szüleidet, anyukád is biztos volt már hisztis, apukád ezért mégsem vállt el tőle azonnal.

Ezt mi meg szuktuk beszélni, de én is leszek még az, te is és mindenki más is!

ha 2 naponta ilyen lettél volna akkor megértem, de 1 ilyenért ? Ne foglalkozz vele, keress másikat, hidd el, jobb neked hosszú távon egy ilyen pasi nélkül!!!!!!!

2013. márc. 14. 16:53
 9/15 anonim ***** válasza:

ha tudod ilyen vagy, előbb számolj és gondolkozzál el, mert így mindig mindenkit meg fogsz sérteni,

legközelebb normálisabban viselkedjél N

2013. márc. 14. 16:59
 10/15 A kérdező kommentje:
A ket het alatt ez volt a masodik vita...De multkor telleg miatta volt... De azert elgondolkoztam rajta ha egy ilyenert dob akkor milenne kesobb...
2013. márc. 14. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!