Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vagyok a hibás mindenért?
mind a ketten hibásak vagytok
te azért mert nem tudod kontrollálni az érzéseidet, dühödet.
a barátod pedig azért mert nem megértő veled szemben és nem tudja hogyan kell lecsillapítani téged inkább helyette megsért valamivel ami neked rosszul esik és még neki áll feljebb.
mindkettőtöknek van még mit tanulnotok.
egyet kell értenem az előttem szólóval, mert nem szép dolog a másikon levezetni a feszkót, de ha már egyszer megtörtént, csak ezért nem kéne kidobni a másikat!!!
képzeld el a szüleidet, anyukád is biztos volt már hisztis, apukád ezért mégsem vállt el tőle azonnal.
Ezt mi meg szuktuk beszélni, de én is leszek még az, te is és mindenki más is!
ha 2 naponta ilyen lettél volna akkor megértem, de 1 ilyenért ? Ne foglalkozz vele, keress másikat, hidd el, jobb neked hosszú távon egy ilyen pasi nélkül!!!!!!!
ha tudod ilyen vagy, előbb számolj és gondolkozzál el, mert így mindig mindenkit meg fogsz sérteni,
legközelebb normálisabban viselkedjél N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!