Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van e még remény a kapcsolatunknak? Mindenért én vok a hibás?
remélem megtudjuk oldani és köszi:)
csak egy utolsó kérdés, nekem kéne változnom?
figyelj, most ez hulyen jon ki csajnak is sracnak is. Mert a ferfiak utaljak ha egy akarja valtoztatni, egy no ugyszinten.
De egy kapcsolatban ugyis valtoznak, mert alkalmoazkodnak egymashoz.
Pl volt ilyen idoszaka a baratomnak is.
es az egyeduli dolog amit tehettem h mellette legyek, es megtegyem amit ker, mert szerettem.
Nem is csodalkozom h a baratod azt keri h egyutt menjetek...mert maskepp mi ertelme h jarjatok, ha mindent kulon csinalnatok?
Lehet o nem az a tipus aki most programokat tud szervezni, meg spontan legyen, meg ilyenek,d e viszont nagyon szeretne eztegy kapcsolattol.
Akkor ha mnelletted van es szeret, akkor miert ne add meg neki? Minden kapcsolat csak valtozatosaggal tudja fenntartani magat.
Menj fel a nettre keress programokat szabadidore, kesuzlj el, nezz ki ugyesen, oltozz fel, esetleg picit a stilusodon is valtoztathatsz h szamara legyel uj, egy olyan csaj akit meg nem ismer egeszen, az mindig izgitja a pasikat.
Es szorakozzatok, most az ideje amig fiatalok vagytok.
Senki nem hibas semmiert, azert mert vagyaitok vannak.
Szepen lassan nekikezdhetsz es helryehozod a kapcsolatod.
Es ne legy kis pesszimista csaj, h jaj en nem megyek bulizni, menj te, mert egyszer valakivel fog hazamenni,s az nem te leszel, es hidd el h nem o lesz a hibas, ha te engeded el.
Azert vannak kapcsolatok h tegyunk egymasert, legy optimista ferfiak azt imadjak, mert altalaban pesszimistak,. es szukseguk van h feldobjak oket.ha megakarod tartani a baratod tegyel erte!Ennyire egyszeru.
A szeretet akarmekkora lehet, az hulyeseg aki azt hisiz, h ha talalunk akkor problema nem lehet es orokke egyutt leszunk.
Minden kapcsolat titka, h kepesek legyen megujulni egymas szamara sajat erdek nelkul a partnerek, es bizzanak egymasba, s elfogadjak megis egymast ugy ahogy vannak.
sok sikert
Hát a külsőmen mármint az öltözékemen változtattam már. Más hogy abban öltözök amikor vele vagyok mint mondjuk az iskolába. Nála szeretek felvenni szoknyát mert szereti is :P
Akkor már ez is egy változásnak számít?
Am hűséges naon, de még is meglehet h egyszer vkit hazavigyen buli után?
Köszönöm a hozzászólásokat és a jókívánságokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!