Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 30-40 körüli hölgyek, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-40 körüli hölgyek, mit szólnátok hozzá, ha egy 25 éves pasinak bejönnétek? Milyen kapcsolatot tudnátok elképzelni vele? Őszintén! Köszönöm!

Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 12:14
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

By the way,nem általánosítàs volt a részemről az,mikor példakat irtam pasasokrol.

Mivel írtam is,hogy nem kitaláltam,hanem ismerek olyan egyedeket.

Ha már Te gondolod,hogy általánosítàsról van szó,akkor valószínűleg tudatalatt tudod,hogy ez sajnos általános jelenség.

Legalábbis én erre következtetek.

:)

2013. márc. 13. 13:55
 22/27 A kérdező kommentje:

Egyébként sokan azt mondják a nők érettebbek a férfiaknàl.

Erre is számos példát tudnèk mondani,mely càfolja ezt.

De csak egyre emlékeznèk most vissza.

Pár évvel ezelőtt ismerkedtem egy nálam kb 3 évvel idősebb lánnyal.

Aztán akkoriban felmerült bennem igencsak az ötlet,miszerint el kéne költöznöm otthonról,hogy független legyek,s éljem az életem, s tudjak rendesen a munkámra koncentrálni.

A lány (aki egyèbkènt még mindig szüleinèl èl,s lassan 30 èves) tàgranyílt szemekkel s ilyedten nézett,hogy miket beszèlek.

Úristen,el akarsz költözni otthonról,egyedül akarsz élni?

Úgy megijedt,mintha neki kéne elkoltoznie otthonról :)

Aztán persze nem lett semmi köztünk.

Gondolom mondanom sem kell miért.

Hiába volt idősebb nálam,komolytalan volt,szinte mèg gyerek.

2013. márc. 13. 14:08
 23/27 anonim ***** válasza:

Ok, de most megint egy példát hoztál fel az érettségre...

És látod, most én is írhatnám, hogy neked az jelenti az érettséget, hogy valaki elköltözik-e a szülői házból, vagy sem...

Én meg már ettől nagyon messze vagyok... lassan már a saját gyerekem elköltözésén kell agyalnom! :D

2013. márc. 13. 14:30
 24/27 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok. 36 leszek. Minősített felelősségteljes munkám van 14 éve. Nem szeretnék gyereket, nem érzen szükségét. Ennyit a teóriákról.
2013. márc. 13. 15:25
 25/27 anonim ***** válasza:
na ez a kérdés úgy ahogy van gáz!Ha magadból indultál ki kérdező akkor te most kapitálisan hibás kérdést tettél fel...Nekem kissé betegesnek tűnik a kérdésed!Válogass inkább a saját korosztályodból!28 éves létemre nem állnék szóba egy 25 évessel, nem is értem hogy gondoltad ezt!Örülj neki hogy még fiatal vagy ne legyél már ilyen koravén!
2013. márc. 13. 22:44
 26/27 anonim válasza:

Szerintem meg nem butaság,amit kérdezett!

Kisanyám,itt bárki kérdezhet bármit,azért is ez a mottója az oldalnak.

Vagy nem tudsz olvasni?

Nekem már volt kapcsolatom egy 26éves sráccal még 35évesen és sokkal aktívabb,lendületesebb volt,mint egy idősebb férfi.

Minden téren,szóval néha nem árt,ha az ember kipróbál ezt-azt.

Én melletted vagyok kérdező,de most komoly kapcsolatom van,szóval csak látatlanban tudlak támogatni.

Csináld azt,ami jól esik,ne figyelj a sok begyöpösödött emberre!

2013. márc. 13. 23:55
 27/27 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon sok olyan ismerősöm van, aki alulról súrolja a 40-et és nincs gyermekük! Azért nincs, mert úgy gondolkodnak, hogy amíg azt az egzisztenciát ami egy zökkenőmentes gyerekneveléshez, családfentartáshoz szükséges meg nem teremtik, nem vállalnak gyermeket! Lehet vállalni 26 évesen is, csak nem akarták azt mondani hó végén a gyereküknek, hogy nincs pénz túrórudira! Nem kell itt leírni a 40 es gyerek mentes pasikat! Van aki máshogy gondolkodik!
2013. márc. 14. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!