Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40 körüli hölgyek, mit szólnátok hozzá, ha egy 25 éves pasinak bejönnétek? Milyen kapcsolatot tudnátok elképzelni vele? Őszintén! Köszönöm!
# 2: Rám célzol? Napi szinten próbálkoznak be nálam 20-30 év közöttiek. Nem vonzanak. A korombeli, vagy picit idősebb, érett gondolkodású pasikra bukom.
37N
A 26-30 az nem olyan vészes még...
De mondjuk én 37 évesen nem tudnék egy 10 évvel fiatalabbal mit kezdeni, rendszeresen tapasztalom, hogy egész más értékrend, életfelfogás...
Kedves 4. vàlaszoló!
Köszönöm az őszintesèged,
ha lehetek én is őzinte akkor el kell mondanom,
hogy nem tetszik ez az általànosítàs.
Habár abban egyetèrtek Veled,hogy màsok a prioritások egy huszonèves ès egy 30-40 èves ember életèben.
De mi van akkor,ha az a 20 èves màskènt làtja a világot?
Mi van akkor,ha a körülmènyekből adódóan többet tapasztalt, mint kortàrsai?
S a munkahelyèn is az idősebbekkel jön ki jobban, mert a vele egykorúak számára komolytalanok?
Csupán a biológiai korból,s a fiatal kinézetből konzekvenciát levonni szerintem elég vélemènyes :)
Abból vonom le a konzekvenciát, hogy én 37 évesen már túl vagyok egy házasságon, gyerekszülésen, nekem az elsődleges prioritás a gyermekem, és napi szinten tapasztalom meg, hogy aki ezeken még nem ment keresztül, annak hiába magyaráznám, soha nem értené meg...
Míg, furcsamód egy negyvenes férfi, még ha nem is volt soha házas, nincs gyereke, akkor is sokkal érettebben gondolkodik kapcsolatokról, szexről, bármiről, mint a huszonévesek.
Beszélgettem én érett gondolkodású huszonévesekkel, nagyon jókat tudunk dumálni, de az élettapasztalat, a párkapcsolati tapasztalat akkor is hiányzik...
Kedves 5-ös!
Valami ilyesmire gondoltam en is,mint Te:)
Àmbàr 4 èv korkülönbsèg szerintem elenyèsző.
Másrészt viszont abban nem értek Veled egyet,hogy ha egyetemista lenne kisfiús volna.
Mármint 26 évesen.
Mi van akkor ha pld orvosira jár ès az ugyebár több év,s nem könnyű cseppet sem. (Hozzá teszem en nem arra járok,de munkam mellett levelezőn tanulok főiskolàn.)
Visszakanyarodva,ha mèg egyetemista lenne,és komolyan venné a tanulmànyait,mert pld célja az emberek gyógyítàsa (mely szerintem nemes feladat) akkor csak mert nem dolgozik mèg, attól kisfiú lenne????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!