Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két 15 éves fiatal között milyen kapcsolatot tudtok elképzelni?
Figyelt kérdés
A kérdés adja magát, a fiú pár hónappal idősebb a lánynál, de még mindketten 15 évesek.A fiús szülőként kérdezem.Azért féltem őket, nehogy valami butaságba rángassa bele a kislányt.2012. márc. 10. 14:42
1/10 anonim válasza:
mióta vannak együtt?
rendes, felnőtt szintű párkapcsolat is kialakulhat, sok érzelemmel, szerelemmel, és ugyanolyan jól működhet.
elején csókok, de ha nem bírják, egy idő után lehet, hogy több lesz.
2/10 ilovecortez.*-* válasza:
attól függ, mennyire "rosszfiú" a srác..
3/10 anonim válasza:
első vagyok, egyet értek a másodikkal. és attól is, hogy mennyire jó kislány a lány, mennyire befolyásolható.:)
4/10 anonim válasza:
ha aggódsz akkor menj a dogok elejébe. Beszélj a fiaddal a szexről, a fogamzás gátlásról. Inkább tegyenek biztonságban hülyeséget, mint csak hülyeséget.
5/10 anonim válasza:
Én is szülő vagyok, a lányom 15. Nem tabu téma. Mindenképpen meg kell beszélni, úgyis tudják ők is. De legalább tudja, hogy partner vagy ebben.
6/10 A kérdező kommentje:
Persze, megbeszéltük már a fiúnkkal, az iskolájukban is volt felvilágosítás külön, tanterven kívül.
Nagyon szereti azt a leányzót, így még nem láttam a nagyyfiamat soha, ahogy vele viselkedik.Az első szerelem:)
2012. márc. 11. 08:02
7/10 A kérdező kommentje:
És igen, rosszfiú a srác rendesen.Úgy hallottam, hogy a kislányt sem kell félteni, nagy bandából való ő is.
Őszintén szólva, meg is lepődtem mikor hazahozta.Nagyon vagány bőrkabátos-motoros, gitáros, rockos csajszink van ;)
2012. márc. 11. 08:07
8/10 anonim válasza:
Én nem örülnék neki, hogy kamaszgyermekeim eljátsszák az életüket, boldogságukat. Ha az első erősebb hormonhatásra elkezdenek szerelmeskedni, aztán szexelni, akkor garantáltan elveszítik a képességet az ösztöneik feletti uralomra. Hogy lesznek képesek hűségesen élni leendő házastársukkal, ha már a diákszerelem idején beléjük rögzül, hogy ki kell élni vágyaikat??? Meg kellene velük értetni, hogy a szex a teljes önátadás jele egy életre szóló kapcsolatban. A "biztonságos szex" és a azt népszerűsítő "felvilágosítás" csak megrontja a fiatalokat: nem is igazán biztonságos! és a szexualitás lealacsonyítását eredményezi.
9/10 anonim válasza:
Utolsó: ezt nem kellett volna. Nagyon nem kellett volna. Megalapozatlan hülyeség, amit írsz. A saját véleményed, amit megpróbálsz általános igazságnak beállítani.
10/10 anonim válasza:
Én is szülő vagyok, a lányom 14. Soha nem szóltam bele a szerelmi életébe (csak érdekel, hogy mi újság van). Remélem, minél boldogabb lesz a párkapcsolataiban, és rendesen kiéli magát. Neki is jár egy kis boldogság, olyan rövid az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!