Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40 körüli hölgyek, mit szólnátok hozzá, ha egy 25 éves pasinak bejönnétek? Milyen kapcsolatot tudnátok elképzelni vele? Őszintén! Köszönöm!
Ha nem irtó sikeres akkor ez úgy kb. a selejt pontos definíciója.
"negyvenes férfi,még ha nem is volt soha házas, nincs gyereke "
vagy csak nem lehet neki, de mindenképp elég gyenge eresztés
Hidd el ismerek én olyan 40-es ferfit,aki meglopta,megcsalta a barátnőjèt, vagy aki a nője szuleinek nyakàn elősködik.
De olyat is,akinek van 2 nagy gyermeke,felesège, s habár jó fejnek mondható mègis nagy ívből tojik a családja fejère ès csak magával van elfoglalva,mottója "Eddig is volt valahogy,majd ezután is lesz valahogy." Hát gratulálok,ez aztán az érett gondolkodás.
Ezek létező emberek,nem kitaláltam!
Ahogy mondod kedves 11-es!
Érdekes,hogy egy 40 èvesnek mèg nincs családja.
Az előbb említett peldaim közül szereplő néhány egyén pont ez a kategória.
De az ilyrneknek nem is való gyerek.
Plusz mégis mit gondolnak,hogy majd 50 felett lesz gyerekük?
Ha fiatalabb a menyecske egyrészről ok,de vajon mitfgnal gondolni majd a lánya v. fia ballagàsàn?
"Te jó èg,ez tényleg az apja,nem a nagyapja???"
#4!:
Van itt "egy picit idősebb"!
;)
38F.
Ès ez mèg csak a jèghegy csúcsa :)
Olyan embereket látok nap mint nap munkám során,hogy csak pislogok.
Annyira,de annyira felelőtlenek,és várják a csodát.
Félreèrtès ne essék én is követtem el pár évvel ezelőtt kapitàlis hibákat.
De ha mondhatom mèg idejében észbe kaptam huszonèvesen.
Viszont egy 40-50 èves ember mikor fog észbe lapni??
Túl makacs hozzá!
A rendszert,az államot és mindenkit elkezd okolni, mutogatni mindenre,i él és mozog, csak ő nem hibás.
miert lenne erdekes,ha egy 40es ember nem akar gyereket???
lehet,hogy olyan korulmenyek kozott nott fel,ami azt a donteset erositette meg,hogy nem szeretne gyereket...
vagy csak nem erez magaban eleg felelosseget-komolysagot egy gyerekhez???
az jobb,ha 18-22evesen osszehoz az ember egy-ket gyereket aztan tovabball,negyven evesen meg nincs elete,semmise???
hulyeseget beszeltek...
amugy pedig kedves kerdezo,lehetsz te onmagadtol eltelt "komoly"25 eves,egy felnott no soha nem fog tobbet latni beloled,mint egy gyereket,aki esetleg neha a kedvere tesz...
akarmekkora divat is most ez a +15-20 ev korkulonbseg meg a "milf"vadaszat...
egy 40es no nem akar meg egy gyereket a nyakaba,mas ertekrend,mas erdeklodes,mas eletvitel...
a szexfilmekben nem a valosag van...
ebreszto...
Kedves 16-os!
Először is,mindenki magából indul ki!
Mondtam egy szóval is,hogy szex-re kell nekem egy 30-as nő?
Szóval miért jössz itt a szexfilmekkel??
Ha neked ez a perverziód hát nyugodtan, de kérlek ne ízlèstelenkedj, az emberek nem rég ebédeltek.
Másodszor pedig azt írtad,hogy nem érez magában elég komolyságot, felelőssèget egy gyerekhez.
Vagyis ezzel azt akarod mondani,habàr nincsen gyermeke,családja egy 40 es férfinak attól máshol mèg komoly,felelossegteljes???
Pld egy kapcsolatban egy vele egy korú nővel??
Hogy lenne már az!
Fordítva ülsz a lovon barátom!
Aki rossz volt az iskolában,az otthon is rossz volt.
Aki fél kiállni ember elé nyilvánosan beszélni,az 10 ember előtt is félni fog,de egy előtt is.
Plusz mégis mikor lenne komoly az az ember,aki 40 èves koràig nem tudott az lenni??
Harmadrészt,nem neveztem magam tökéletesnek, ergó nem hinném,hogy eltelt vagyok.
S olyat sem állítottam,hogy 18 évesen kell gyereket nevelni.
Szerintem erre a legideálisabb kor 28-30 körül van.
Na, hát én valami ilyesmiről beszéltem, amikor az élettapasztalatot hiányoltam.
Annak, hogy valakinek 40 évesen nincs családja, millió oka lehet. Például az, hogy nem akart belemenni zsákutcákba, csak hogy legyen valaki... Persze, vannak felelőtlenek, élősködők, de ez is általánosítás, amit te írsz.
Hidd el, hogy néha pont a felelősségtudat az, ami miatt valaki nem vállal fel működésképtelen kapcsolatokat, vagy nem vállal rossz kapcsolatban gyereket.
Ne általánosítsunk, minden eset más, egyedi.
Kedves 38F: vannak azért itt többen is ebből a korosztályból! :P Most ugranom kéne, mert a korod meg a nemed "stimmel"?! :D Ez nem így működik! :D
Ja ès a körülmènyekről.
Attól,hogy valaki rossz korulmenyek között nőtt fel,
az azt jelenti,hogy egész életére úgy kell maradnia?
Ha anyukad nem engedte,hogy csokit egyél este,akkor 40 évesen sem fogsz cdokit enni este?
Vagy ha valaki bántott kis korodban,akkor felnőten is félni fogsz az embetektől?
Ezeket le kell küzdeni,meg kell változtatni,mert megváltoztathatóak.....hiszen nem vagyunk már gyerekek.
Dr úgy néz ki egyesek mèg azok maradtak.....habár minek csodálkozom,hisz ő mondta nem komoly mèg 40 évesen egy családhoz,gyerekhez.
De erre valóak a pszichológusok.
De nem àm így működik,ahogy a hölgy mondta, kedves 38F.
Viszont ahogy látom a magyar oktatás se működött egészerendben 15-20-25 évvel ezelőtt az úriember iskolájában, mivel a kérdésem KIFEJEZETTEN HÖLGYEKNEK SZÓLT. Bár ha az úr úgy érzi,hogy hölgy akkor csak sajnálni tudom a hölgyeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!