Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Se veled, se nélküled kapcsolatban tudtad szakításnál, hogy most tényleg vége?
Olyanra gondolok, hogy volt már 1-2 különválás, mindig ugyanazzal az indokkal. Tudtad vagy az idő döntötte el az utolsó ilyen lépésnél, hogy tényleg vége mindennek?
Várom mindkét oldal válaszait, akik szerették még az illetőt és a szakítós félt is.
Nekem volt ilyenem, 9 hónapig szenvedtünk, az első 2 hét nagyon jó volt, aztán csak szenvedtünk. Nem tudtunk egymás nélkül lenni, de egymással se.
Aztán valahogy ő vetett véget ennek, és beláttam vége. Pár hónap szenvedés azért volt.
1 évvel később rám írt, a lényeg, hogy hiányoztam neki, persze én már túlléptem ezen, és van egy normális barátnőm, aki nagyon jó mindenben, és a volt csajom a közelébe sem ér.
Persze szokásához híven megsértődött, de én már csak mosolygok rajta.
en is tudtam anno. beszelgettem valakivel, es mondtam neki, hogy szakitok X-szel. O meg azt mondta ra, hogy ugyse fogsz. ez annyira provokalt, hogy osszeszedtem magam es szakitottunk es soha tobbe semmi se.
egyszeruen nem szabad sajnalni, hogy vege. azert szakitottatok, mert nem vagytok osszeillok, akkor minek huznatok tovabb egymas idejet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!