Mi lett a vége, ha valaki időt kért tőled egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 16:29
4/7 anonim válasza:
Ahol én kértem időt,ott megcsalás az ő részéről(miután újra összejöttünk),aztán ő szakított velem.
5/7 anonim válasza:
Időt kért, én meg szakítottam.Megmondom őszintén egy percig nem bántam, örültem is, hogy lett kézzel fogható indokom.
6/7 anonim válasza:
jaj, ismerek egy ilyen párt, ahol a fiú félévente kér 1 ilyen 1-2 hetes szünetet.
felkeresi a volt nőjét, kuffantanak párszor, utána visszamegy a csajához, nagy szívekkel hirdetik közösségi oldalakon, hogy I LUV U! ^^<3
meg mindenféle 3-as, kacsacsőr...
sajnálom azt a csajt, hogy így átcs.szi a gyerek a fejét és hiába derül ki mindig, újra és újra visszafogadja, és hagyja, h palira vegye
az ilyeneknek csalánnyal kéne megcsapdosni a töküket :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!