36. hét vége fele járok, jelentenek ezek a tünetek valamit a szüléssel kapcsolatban?
Ilyesmi a vége, az utolsó hónap, sok pisi, fájdogálás, jóslók...ha úgy érzed, ülj be jó meleg vízbe és ha nem múlnak el a fájások, akkor az már a szülés jele lehet, meg hát ha van több olyan, hogy 10percenként fáj fél-egy percet, és ezek nagyjából ciklikusak, és aztán 7-8 percenkéntiek lesznek, akkor az már lehet a szülés jele...de ez is megtévesztő lehet, mert ezek el is múlhatnak, viszont ha már jó pár órája folyamatosan vannak és csökkenő ütemben lesznek a fájások egyre sűrűbbek, akkor az az lesz...de sztem amiket leírtál, még közel nem azok így látatlanban.
3gyerekes mami
Nagyon eltérőek vagyunk, ezekre a tünetekre senki nem tudja megmondani, mikor jön a baba. Jóslófájások, keményedések teljesen természetesek, plusz vedd hozzá, hogy hidegfront van (sok baba megszületett előbb). Nekem két hete mondta az orvos, hogy bármikor találkozhatunk, de a baba maradni akar. (Mára vagyok kiírva). Türelem (nagyon nehéz, tudom)
Minden jót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!