Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy belémszeressen az aki amugy csak szexre akar?
Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 20:18
1/13 anonim válasza:
az ilyen nem érdemli meg, h belészeress
F
2/13 A kérdező kommentje:
Igaz... kicsit hülye kérdés volt :P
2013. márc. 10. 20:22
3/13 anonim válasza:
Aki egyszer már elkönyvelt téged csak egy jó numerának, az szinte kizárt, hogy utána majd komolyabban kezd érdeklődni irántad. Még ha meg is történhet, te akkor sem tehetsz semmit, ez csak rajta múlik.
4/13 anonim válasza:
Elsőnél a pont...
Egyébként kérdező, én is ettől szenvedek.
5/13 A kérdező kommentje:
Nem feküdtem le vele, nem vagyok az a tipus. Viszont nagyon tetszik, szimpatikus.
2013. márc. 10. 20:31
6/13 anonim válasza:
Semmit ne tegyél,a szerelem az jön magától ha jön.
7/13 anonim válasza:
Én se feküdtem le, de annyi lenne maximum.
Nem szabad többet beleképzelni mint ami.
8/13 A kérdező kommentje:
Tudom h nem lehet többet beleképzelni, de ha lefeküdni le akarna velem, az jelent valamit nem? Nem értek ehhez
2013. márc. 10. 20:46
10/13 anonim válasza:
Az előttem szólónak igaza van. Nem tudom hány éves vagy, de jól gondold meg, hogy mibe mész bele. (Nem akarok okoskodni, ez a te dolgod.)
20/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!