Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok. ő is szeret, azthiszem, mért nem akar mégsem velem járni? . Mit tegyek h (jobban) belémszeressen?
Figyelt kérdés
Sziaztok,14 éves vagyok, és életemben először úgy érzem h szerelmes . A fiút körübelül 4 hónapja ismertem meg jobban, és már egy randink is volt. Igaz nem jöttünk össze, mert akkor éppen volt barátnője, s miután szakitottak, nem tudom mért de nem akart velem járni. Ugy érzem szeret, de nem eléggé, nem szerelmes. Nekem az is elég lenne ha fele anyira szeretne mint én őt. :P . Sokat beszélünk msn en. és nagyon kedves, ismeri az érzésim tudja h halálosan oda vagyok érte, s nm panaszkodhatom, mert viszonozza is őket. (ő amugy ilyen lányok kedvence féle, sokan szeretnének tőle többet mint barátság) mégsem akar velem járni. Nm tudom igazán mi az oka, h egy olyan lánnyal elöbb kezd el járni akit nm is szeret anyira mint engem. Segitsetek. Kérlek. H tudnám elérni, h kicsit megváltozzanak, mélyűljenek az érzései, és h összejöhessek vele? Biztos vagyok benne h egy lány sem szerette még enyire őt, mint én.2010. márc. 1. 16:26
1/4 anonim válasza:
sajnos a szerelem nem mindig elég egy kap csolathoz még akkor sem ha mindkét fél így érez...
talán épp mert ilyen jóban vagytok nem akar megbántani mert ő még fiatalnak érzi magát ahhoz hogy igazán elkötelezze magát valaki mellett és még szeretne virágról virágra szállni, viszont téged megbántani nem szeretne így nem jön össze veled
2/4 A kérdező kommentje:
nem elég mindkét fél szerelme egy jó kapcsolathoz ? :O ..mért mi kell még..? :)
2010. márc. 1. 17:09
3/4 A kérdező kommentje:
esetleg attól fél,h én kiszeretek közben belőle,s elvesziti az egyik legjobb barátját,s azt az embert aki őt tiszta szívéből szerette ? :/
2010. márc. 1. 17:11
4/4 anonim válasza:
Sajnos ez igy van... sok srác fél attól hogy ha jóban van egy lánnyal összejönnek és szakitanak többet nem beszélnek egymással (ezzel én is igy vagyok) :D de én tulléptem ezen és az exbnömmel azota is remek barátságot ápolunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!