Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem szerelmes belém a lány, de kedves vagyok vele akkor már sose tudom, elérni, hogy belémszeressen?
Az lenne a baj,hogy nem érzem,hogy szerelmes lenne belém,de én megőrülök érte =/
Mit tudok csinálni amitől lángra lobbanna,vagy észrevegye,hogy én nem csak a barátja akarok lenni,hanem egy komoly kapcsolat? Nem szeretném elmondani neki,hogy szeretem,mivel látom,hogy nem az belém (vagy jól titkolja)vagy legalábbis kicsitis belémszeressen ? =/
16f vagyok a lány 16
hiába nyomulsz rá ha nem kellesz neki akkor nem kellesz neki, az ilyen viselkedéssel csak taszítod magadtól
hidd el ha bejössz egy csajnak akkor az tuti jelezni fogja feléd
ez a busz elment, sajnálom
én nem értek egyet az előttem szólókkal. nem muszáj rögtön első látásra belédszeretnie. ha sokat vagytok együtt, jól elvagytok, kialakulhat szerelem, és ami igy lassan alakul ki, az sokkal tartósabb is lehet, mint amikor direkt becsajozni bepasizni akar valaki.
amikor egyszercsak rájössz, hogy ő neked többet jelent. persze ez most az ő részéről kell hogy bekövetkezzen. de nem biztos hogy befog, de még meglehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!