Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elősegíthető valahogy, hogy egy lány belémszeressen?
Figyelt kérdés
Üdv!
Tudom, hogy a szerelem nem akaratlagos dolog. De elősegíthető valahogy egy lánynál, aki szeretek, hogy ő is így érezzen?
Jóban vagyunk egymással, rengeteget beszélünk stb. De egyenlőre biztos vagyok benne, hogy ő nem így érez. Annak ellenére, hogy szerintem sejti, hogy én igen, mert bár ki nem mondtam, de számtalanszor utaltam rá.
Valami ötlet?
2010. jún. 4. 15:53
1/4 anonim válasza:
legyél vki más!:D
najó most komolyan...
először változtass a külsődön, kezdj el edzegetni. aztán próbálj jeleket küldeni felé.. legyél sok lánnyal körülvéve, beszélgess több lánnyal, h felhívd magadra a figyelmet. de ne arra hívd fel a figyelmet, h milyen pancser vagy, és h loholsz a nők után, de egyiket se izgatod:D
2/4 anonim válasza:
Miért nem mondod meg neki nyiltan, hogy mit érzel? Lehet, hogy az utalásaid nem voltak eléggé egyértelműek. Sosem tudhatod. Hívd el őt randizni, sétálni és mond meg neki. Nincs mit veszítened. Vagy minden marad a régiben, vagy jobb lesz:-) Úgy sem bírod már sokáig magadban tartani. Sok sikert!
3/4 A kérdező kommentje:
Igen el fogom neki mondani, nem túl sokára, de most nem alkalmas egyikünknek sem. Ezért gondoltam hátha van valami ötlet, hogy nagyobb esélyekkel induljak :P
2010. jún. 4. 17:16
4/4 anonim válasza:
Szerintem a figyelmességgel sok mindent el lehet érni egy nőnél. Talán beléd is szerethet. Én is valami hasonló szituációban vagyok, bár az kicsit bonyolultabb de ebbe most ne menjünk bele. Szóval törődj vele ez a lényeg, ha így se megy akkor sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!