Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a fiú akit szeretek belémszeressen és elhaggya a barátnőjét? 20 éves lány vagyok.
Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 17:14
1/14 anonim válasza:
Semmit! Gerinctelen dolog. Tartsad vele a kapcsolatot, legyetek jóban, és majd ha ő úgy dönt, hogy inkább kellesz neki te, mint a barátnője, akkor lesz valami! Szintén 20 éves lány
3/14 anonim válasza:
Nagyon nem tudsz semmit se csinálni..:S
4/14 anonim válasza:
Ne tegyél semmit hiába jön össze veled én ugyis elcsábitom tőled te kis csicska!
Igy jó lesz? :D
5/14 anonim válasza:
Feküdj rá a helyesírásra, hátha az elbűvöli.
6/14 anonim válasza:
akaszd fel magad , azzal felhívod magadra a figyelmét !!!
7/14 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat tényleg nagyon kedvesek vagytok mind!
2011. jan. 19. 21:14
8/14 anonim válasza:
Ez nem lenne szép dolog tőled!
Gondold magad annak a lánynak a helyébe.
Közéd és a párod közé áll egy harmadik.
Téged is teljesen kiborítana.Hagyd,hogy együtt legyenek,és majd a srác eldönti,hogy ki is kell neki.
Szerintem ne furakodj bele a kettőjük életébe!
21/L
9/14 anonim válasza:
Már bocs, de szerintem ne várj pozitív válaszokat, ha egy ilyen gerinctelen kérdést teszel fel.
Ha valóban szereted őt, akkor hagyd, hogy neki jó legyen a barátnőjével. Ne vedd el a szerelmét, önző dolog.
10/14 anonim válasza:
szerintem ez nem gerinctelen, csak szerelmes es remenyvesztett. tenyleg nem tudsz tenni semmit, azon kivul hogy tartod vele a kapcsolatot. ha megtudja, megutal, es semmi eselyed nem lesz. legyel turelmes, es legyel te aki megvigasztalja, ha szakitanak. :) sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!