Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon akar még engem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nos a fő kérdés inkább tanács ki mit gondol hogyan tovább?

Érkezett egy lány a munkahelyemre, akivel nagyon jóba kezdtünk lenni, olyannyira, hogy a munkatársak a szájukra vették mindezt. Mivel nekem is volt barátnőm és neki is barátja. Eleinte csak a flört ment az is olyan szinten amiből azonnal látszódott megvan a szikra kettőnk között. Megtörténtek az első csókok ölelések, sülve főve együtt voltunk melóhelyen azon kívül neten mindenhol. Nagyon sokszor kérleltem hagyja el a párját, hiszen nem csinálná mindezt, ha boldog lenne vele. Én léptem és elhagytam a párom lássa, komolyan gondolom vele a továbbiakban. Húzta halasztotta a dolgot amikor is elfogyott a türelmem és válaszút elé állítottam majd nem engem választott. Teltek a napok, hónapok és egy szót sem váltottunk egymással, természetesen mindketten a munkatársak barátokon keresztül nyomon követtük egymás életét. Egymás internetes dolgai után kutakodtunk stb… Eltelt az év és elkerült a munkahelyemről, ezután már nem is láttuk egymást hónapokig. Infókat kaptam róla, hogy engem okol mindenért és becsaptam mindenben… Egy buli alkalmával összefutottunk és rettentően bánt velem, jelenetet rendezett és üvöltözött, hogy mit csináltam vele stb…Mikor a döntés elé állítottam akkor közben az ex párom is kérlelt legyek vele újra akkor döntöttem úgy, hogy válaszút elé állítom és aki akar tőlem valamit az lesz mellettem. Tehát újra összejöttem az exemmel akivel azóta is együtt vagyok. Az ominózus bulin a végig veszekedés után úgy éreztem a legnagyobb baja az hogy a volt párommal jöttem össze aki eléggé agresszív ha a párjáról van szó. Kicsit azaz érzés fogott el hogy így ezek után fél újra velem kezdeni. Ittas volt akkor. A barátaim mivel már unták a csiki-csukit és azt h folyton egymásról kérdezősködünk tőlük megkérdezték ott akkor a lányt szeret e engem és azonnal igennel felelt. Természetesen azóta is tagadja még annak is letagadta, aki kérdezte vagy ott volt és hallotta… Eltelt 6-7 hónap úgy adódott ismét egy helyen kell dolgoznunk. Felkérték a munkára és ő igent mondott, barátoknak annyit mondott fél hogy tudunk e együtt dolgozni. Eljött a nap mikor első munkanapunk együtt. Próbált kommunikálni velem, de én közömbös voltam. Sérelmezte közömbösségem közös ismerőseinknek, miután ismét beszélni kezdtem vele, persze csak munkával kapcsolatban. Látszólag ez megnyugtatta, de szerintem továbbra sem vagyok közömbös számára. Neki is megvan a párja nekem is megvan, de közben nem tudom őt elfelejteni és lehet ő sem engem. Én azt vallom, ami kapcsolat előtte szar volt az eztán is az lesz egy nagy adag megszokással megfűszerezve… Szerintetek lehet ebből még valami? Honnan tudom, hogy közeledni akar, milyen jeleket figyeljek? Lányoktól kérdezem: ti hogyan próbálnátok közeledni egy pasihoz, akiről mindenkinek azt mondjátok, ó ti túlvagytok rajta, meg fúj ő nem kell közben fel akarjátok kelteni a srác érdeklődését hiszen hiányzik ami régen köztetek volt az a valami ami több mint barátság?

2013. márc. 10. 18:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem a lány akkor is csak játszott veled és most is, verd ki a fejedből. És ha elfogadsz egy tanácsot, akkor a mostani barátnődet is ott kellene hagynod és találni valakit, akivel kölcsönösen szeretitek egymást.
2013. márc. 10. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!