Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 hét után se akar szexelni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hét után se akar szexelni?

Figyelt kérdés
Elutazott a barátom 2 hétre. Előtte való héten megjött, így akkor nem szexeltünk és még említette is, hogy nem találkozunk 2 hétig és búcsú szex sincs. A 2 hétbe írogatott, hogy hiányzok neki és rossz egyedül aludni. A héten azt is, hogy már mennyire kíván. Hazajött tegnap, nagyon örültem neki. Este filmezgettünk és kezdeményeztem a dolgot, de ő lerázott azzal, hogy most nincs kedve. Ez most mit jelenthet? Pár napja halálosan kívánt, most meg nem akar hozzámérni? (Ő 22 én 20)
2013. márc. 9. 18:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Hát... fura. Sok oka lehet.

Korábbról van tapasztalatod, hogy mekkora a libidója?

2013. márc. 9. 18:54
 2/12 Pendulum92 ***** válasza:
Lehet, hogy az ebéd úgy jóllakatta, hogy nem kívánja a vacsorát.
2013. márc. 9. 18:57
 3/12 A kérdező kommentje:

Előtte sose volt ilyen gond. Rendszeresen csináltuk.

Nem volt ebéd a vacsora lett volna az első :) Ezért nem értem..:S És borzasztó szarul esik, amit neki is mondtam, de egy bocsival nem lehet szerintem elintézni.

2013. márc. 9. 19:02
 4/12 anonim ***** válasza:

Lehet egészségi gondja például.

De csak találgathatunk.

2013. márc. 9. 19:04
 5/12 A kérdező kommentje:
Teljesen egészséges. Ha ilyen gond lenne elmondaná. Félek, hogy megcsalt. Normális, hogy rögtön a legrosszabbat feltételezem?
2013. márc. 9. 19:12
 6/12 Pendulum92 ***** válasza:
Az én barátnőm elég nagy étvággyal rendelkezik. Nálam is néha előfordul stresszesebb időszakokban, hogy ritkán kívánom. Mondjuk heti 1-2. De 3 hét... Valami nagyon bánthatja, vagy megcsalt.
2013. márc. 9. 19:38
 7/12 anonim ***** válasza:
5: Miért vagy benne, hogy könnyen elmondaná? Ha valakinek gondja van avval, hogy elmondja, hogy mással is volt, akkor gondja van avval is, hogy intim természetű betegséget elmondjon. A férfiaknak jobban összefügg az önértékelésükkel a nemiségük, mint a nőknek. Szégyellik az olyasmit, ami az intim egészségüket érinti.
2013. márc. 9. 19:41
 8/12 anonim ***** válasza:

Ez tényleg fura.

De minden másban teljesen oké volt? Nem volt hideg meg semmi? 25/N

2013. márc. 9. 19:47
 9/12 A kérdező kommentje:

Mert nem lenne ciki egymásnak elmondanunk, ha valami betegség állna a dologban.

Láttam rajta, hogy őszintén örült nekem. Mikor mondtam neki, hogy szarul esik utána puszilgatott meg ölelgetett, de hát attól nem lett jobb.. És nem azért, mert, hogy konkrétan nem szexeltünk, hanem, mert visszautasított és olyan, mintha nem csak a testemet, hanem engem is visszautasított volna.

2013. márc. 9. 20:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Értem a problémát, meg azt is, hogy nem lett jobb. De ha őszintén örült neked, akkor talán nincs komoly baja.

De tanácstalan vagyok igazából. :(

Tényleg, és mióta vagytok együtt?

8-as voltam.

2013. márc. 9. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!