Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátnőmmel? Folyton szexelni akar.
Figyelt kérdés
Nekem bőven elég lenne havonta 1 alkalom, de neki ez kevés. Legalább minden héten akarná. Már nem vagyunk tinédzserek, nekem már nincs rá igényem. És nem igazán értem, hogy ebben a korban már miért nem tud lenyugodni? Minek neki már annyiszor?2012. aug. 30. 11:30
1/17 anonim válasza:
örülj ennek!! ha meg nem ilyen lenne az lenne a bajod!
havi 1x??
ha téged ennyire zavar akkor is iktass be valami változást ezen mert előbb vagy utóbb de szakítás lesz.. és az nem szexmánia hogy hetente akarja!
2/17 anonim válasza:
Én elfogadnék egy ilyen barátnőt! *-*
Egy kanos huszonéves kisfiú :P
3/17 anonim válasza:
Hát havonta 1 az tényleg elég karcsú... :)
Nem hiszem, hogy ne bírnál többet. Ha nem akkor használj segédeszközt, vagy potencianövelőt.
4/17 anonim válasza:
Küldd át hetente háromszor hozzám. Privátban megbeszéljük.
5/17 anonim válasza:
Nyald ki néha, és akkor lazább a dolog. Nem tudom a korotokat, de havi egy az karcsú...
6/17 anonim válasza:
Hát szerintem még a heti egy elég karcsú.. :)
7/17 A kérdező kommentje:
Ő 34/N, én 39/F.
2012. aug. 30. 11:44
8/17 anonim válasza:
Azt mondják, hogy egy nő a harmincas éviben van a libidója csúcsán. Én a helyedben egy szexológus tanácsát kérném ki. Mert ha így folytatod könnyen lehet, hogy új párkapcsolat után fog nézni. A helyében nekem is egy olyan férfi kellene, akin látom, hogy testileg is vágyakozik utánam.
9/17 anonim válasza:
EZAZ gondolkodj!! Pont így szoktak hibázni!!, mint pl most te bele se gondolsz, hogy ennek mi lehet a következménye. Amúgy meg az nem rossz hogy kinyalod aztán ennyi, vaagy ha már úgyis ott vagytok akkor tovább is mehettek ^^.
Főleg ha szereted akkor szexelj, csak képes vagy többre mint have 1, ha magadért nem is akkor ő érte.
10/17 anonim válasza:
De nekem meg nagy a szex igényem aztán sose volt még senkim se ez milyen gec iség már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!