Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak a barátnőmmel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a barátnőmmel? Folyton szexelni akar.

Figyelt kérdés
Nekem bőven elég lenne havonta 1 alkalom, de neki ez kevés. Legalább minden héten akarná. Már nem vagyunk tinédzserek, nekem már nincs rá igényem. És nem igazán értem, hogy ebben a korban már miért nem tud lenyugodni? Minek neki már annyiszor?
2012. aug. 30. 11:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%

örülj ennek!! ha meg nem ilyen lenne az lenne a bajod!

havi 1x??

ha téged ennyire zavar akkor is iktass be valami változást ezen mert előbb vagy utóbb de szakítás lesz.. és az nem szexmánia hogy hetente akarja!

2012. aug. 30. 11:31
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Én elfogadnék egy ilyen barátnőt! *-*

Egy kanos huszonéves kisfiú :P

2012. aug. 30. 11:31
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát havonta 1 az tényleg elég karcsú... :)

Nem hiszem, hogy ne bírnál többet. Ha nem akkor használj segédeszközt, vagy potencianövelőt.

2012. aug. 30. 11:32
 4/17 anonim ***** válasza:
Küldd át hetente háromszor hozzám. Privátban megbeszéljük.
2012. aug. 30. 11:33
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyald ki néha, és akkor lazább a dolog. Nem tudom a korotokat, de havi egy az karcsú...
2012. aug. 30. 11:36
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem még a heti egy elég karcsú.. :)
2012. aug. 30. 11:39
 7/17 A kérdező kommentje:
Ő 34/N, én 39/F.
2012. aug. 30. 11:44
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják, hogy egy nő a harmincas éviben van a libidója csúcsán. Én a helyedben egy szexológus tanácsát kérném ki. Mert ha így folytatod könnyen lehet, hogy új párkapcsolat után fog nézni. A helyében nekem is egy olyan férfi kellene, akin látom, hogy testileg is vágyakozik utánam.
2012. aug. 30. 11:49
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

EZAZ gondolkodj!! Pont így szoktak hibázni!!, mint pl most te bele se gondolsz, hogy ennek mi lehet a következménye. Amúgy meg az nem rossz hogy kinyalod aztán ennyi, vaagy ha már úgyis ott vagytok akkor tovább is mehettek ^^.

Főleg ha szereted akkor szexelj, csak képes vagy többre mint have 1, ha magadért nem is akkor ő érte.

2012. aug. 30. 11:56
 10/17 anonim ***** válasza:
De nekem meg nagy a szex igényem aztán sose volt még senkim se ez milyen gec iség már.
2012. aug. 30. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!