Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok rajta kiigazodni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok rajta kiigazodni, szerintetek mit akar?

Figyelt kérdés
A nyáron megismerkedtem egy pasival, ő 26, én 20 (nem volt semmi,csak megpillantottuk egymást), azóta nem találkoztunk a távolság miatt, de 1 hónap múlva fogunk. Neten tartjuk a kapcsolatot, facebook, skype, kamera. Egy idő elteltével minél jobban megkedveltük egymást. Decemberben szakított a barátnőjével, és azóta úgy egyre jobban összehangolódtunk. Amikor kamerázunk olyan jól elvagyunk, és emígy is órákat tudunk beszélgetni. Idáig 2x mondta ki azt, hogy szeret,de viszont fél a nagy távolságtól. Néha pedig annyira olyan visszahúzódó, alig ír vissza. A legzavaróbb, h valamit írok neki, tudom h megnézte, de nem ír vissza rá. Nem tudom, hogy azért e mert elfoglalt, vagy nincs hozzám kedve. Egyszerűen nem tudok rajta kiigazodni. Van amikor tényleg úgy érzem, hogy szeret, kezd belém szerelmes lenni, de valamikor meg semmi. Tudom, hogy várnom kéne a találkozóra, majd az mindent eldönt, de azért mégis érdekel mások véleménye, hogy miért viselkedhet így
2013. márc. 9. 21:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet kövérít a kamera.
2013. márc. 9. 21:28
 2/6 anonim ***** válasza:
már kétszer is mondta, h szeret. a leírtak alapján sztem nem kamuzik. légy türelmes a találkozóig:)
2013. márc. 9. 21:30
 3/6 A kérdező kommentje:
2.kommentelő, gondolod? :) a baj az, hogy tudom, hogy akármilyen csajt megkaphat amikor csak akar. Ezért találom egy picit furának, hogy miért pont engem akarna választani
2013. márc. 9. 21:42
 4/6 anonim ***** válasza:
tárd szét a labaid es megtudod mit akar
2013. márc. 9. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Fogadj el egy jó tanácsot: a netes ismerkedés, (beleértve a többórás kamerás beszélgetéseket ) kb annyi jelentőséggel bír egy kapcsolat szempontjából, mint amikor élőben kezet fogsz valakivel, és megtudjátok egymás nevét. Tehát nagyjából semmit. Majd ha személyesen találkoztok először, akkor fogjátok elkezdeni megismerni egymást. Akkor fogod megismerni, hogy milyen is valójában, és fordítva is így lesz. Aztán majd kiderül, hogy érdemes-e újabb nagy távolságokat megtenni egymásért.
2013. márc. 12. 23:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Nyáron találkoztunk először személyesen, addig nem is ismertük egymást. Csak egy pillantás volt, de mégis mind a kettőnkben úgy megmozdult valami. Hát majd meglátjuk.. 20 nap és találkozunk
2013. márc. 14. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!