Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem bírok kiigazodni ezen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírok kiigazodni ezen a nőn! Mit akar?

Figyelt kérdés

először szakított velem, majd rá 1 hónapra írt mert születésnapom volt, felköszöntött. de csak egy rövid sms-t írt. aztán én megörültem, óvatosan közeledve azért de elkezdtem kérdezni hogy van stb... felhívtam, nem vette fel. a 2. sms-re meg már nem is válaszolt szal így elakadt az egész.

most akkor mi a fenét akarhat?

2011. aug. 13. 19:44
 1/5 szamóca.. ***** válasza:
100%
semmit. csak felköszöntött. ne kombinálj...
2011. aug. 13. 19:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem akar.. csak nem bunkó és felköszöntött.. örülj neki hogy vannak még ilyen lányok akik attól hogy már nem szerelmesek valakibe még nem felejtik el teljesen a másikat.. de ha így hívkálod meg zaklatod akkor már ennyit se várj tőle legközelebb.
2011. aug. 13. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Jófej akart lenni, és hogy lásd, hogy nincs benne semmi harag, azért köszöntött fel. Ennyi. Kedvességből.

Nem kell egyből elméleteket gyártani, ha többet akarna, reagált volna a telóra vagy az smsre.

Ha ennyire passzív=nem akar többet.

20L

2011. aug. 13. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak szexet akar!
2011. aug. 13. 19:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha alapvető udvariasságot szerelmi vallomásnak vesztek, ne csodálkozzatok, ha bunkón küldenek el benneteket.
2011. aug. 13. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!