Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egy hete együtt vagyok egy sráccal,de már vagy 6 éve ismerem,látásból.Teganp náluk voltam,megnéztem a neten a leveleimet,és láttam a keresőjébe egy társkereső oldalt.Nem is foglalkoztam vele...viszont most eszembe jutott,felmegyek megnézem fent van e.Regisztráltam,semmi kép,kamu felhasználó vagyok,viszont őt megtaláltam!Ma lépett be délelött,és kb egy éve regisztrált.Azt mondja teljesen elvarászoltam,blablabla..mostmár nemtudom higyjek neki?Hiszen akkor miért nem törölte magát erről az oldalról?Mellesleg keres tartós kapcsolatot,és szex kapcsolatot is.Hogyan említsem ezt meg neki,hogy tudok róla,hogy ne tűnjek egy hárpiának?Vagy mit csináljak?Imádom ezt a fiút! én20/L ő 24/F
2009. szept. 13. 23:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
22%
100 kérdés volt már ugyanezzel a forgatókönyvvel, keress vissza...
2009. szept. 13. 23:54
 2/18 anonim ***** válasza:
70%
Próbáld meg h csinálsz egy kamu felhasználót, és írsz neki egy levelet. Ha visszaír h bennevan egy találkában vagy másban akkor már tudod h mi a helyzet...
2009. szept. 13. 23:56
 3/18 A kérdező kommentje:
nem szeretnék levelet írni neki...hogyan adjam a tudtára?
2009. szept. 14. 00:00
 4/18 A kérdező kommentje:
és mi a véleményetek errő egyáltalán?
2009. szept. 14. 00:00
 5/18 anonim válasza:
73%
Én venném a bátorságot s rá kérdeznék .Hogy hogyan valami ürügyet kitalálnák.Egyszerű.Ha peddig azt mondja hogy nincs ö ilyen oldalon akkor sebaj .Mintha semmisen történt volna, írnék levelet neki s egy találkára hívnám a netten keresztül.Ha bejön akkor már csak te döntesz dobod mert szemedbe hazudott vagy a találkát kihasználva összejössz vele:P.De ha mindez negatívan sül el akkor sem kel csüggedni nem egy pasi van még a világon.
2009. szept. 14. 00:14
 6/18 anonim ***** válasza:
85%
Nézd. Én két hete együtt vagyok egy sráccal, és nem töröltem magam egy ilyen társkereső oldalról. Lényegében azért nem, mert nem is érdekel az egész társkereső oldal. anno x éve amikor ép olyanom volt, regisztráltam, aztán annyi. ha ír vki mostanában megmondom neki hogy most épp nem aktuális és kész. nem hinném, hogy e mögé kellene bármit is gondolnod, főleg úgy hogy egy hete vagytok együtt. ha most törölné magát és mégis valamilyen okból külön válik utatok megint regisztrálnia kellene. Gondolom most inaktív a dolog, és őt sem érdekli igazán, ha már van vkije. Engem sem érdekelne, ha most írna vki. Szerintem ő nem is gondolt rá vagy nem is jutott eszébe, hogy törölnie kellene magát, mert minek. Nem megy fel az oldalra vagy nem használja, akkor úgyis mindegy. De amúgy én is jó ötletnek tartom, hogy írj neki egy levelet a kamu felhasználóddal, aztán ha kap rá akkor kezdj el gondolkodni ezen. Addig nem hinném, hogy érdemes törődni vele.
2009. szept. 14. 00:15
 7/18 A kérdező kommentje:
de hát épp azt mondom h ma is belépett
2009. szept. 14. 00:19
 8/18 A kérdező kommentje:
oké írtam neki levelet,hoggy lenne e kedve ismerkedni
2009. szept. 14. 00:26
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is regelj be te is egy kitalált néven és írj neki egy levelet. ebből minden kiderül, csak ne felejtsd el h ahhoz új email címet is csinálj, és h töröld a böngésződből az előzményeket nehogy meglássa h tesztelgeted :)
2009. szept. 14. 00:27
 10/18 A kérdező kommentje:
basszus!!!!!!!!az email címem!ááááááááá nem csináltam újat!
2009. szept. 14. 00:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!