Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egy hete együtt vagyok egy sráccal,de már vagy 6 éve ismerem,látásból.Teganp náluk voltam,megnéztem a neten a leveleimet,és láttam a keresőjébe egy társkereső oldalt.Nem is foglalkoztam vele...viszont most eszembe jutott,felmegyek megnézem fent van e.Regisztráltam,semmi kép,kamu felhasználó vagyok,viszont őt megtaláltam!Ma lépett be délelött,és kb egy éve regisztrált.Azt mondja teljesen elvarászoltam,blablabla..mostmár nemtudom higyjek neki?Hiszen akkor miért nem törölte magát erről az oldalról?Mellesleg keres tartós kapcsolatot,és szex kapcsolatot is.Hogyan említsem ezt meg neki,hogy tudok róla,hogy ne tűnjek egy hárpiának?Vagy mit csináljak?Imádom ezt a fiút! én20/L ő 24/F
2009. szept. 13. 23:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
az jó hogyha megváltozztattam nem??mert volt egy másik
2009. szept. 14. 00:36
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
hát ha nem volt benne az üzenetben akkor jó :D de végülis ha látja az üzeneted és benne az eredeti email címed akkor biztos poénnak fogja fel és hátha törli magát :)
2009. szept. 14. 00:40
 13/18 A kérdező kommentje:
mért az eredetibe bizto bene van????
2009. szept. 14. 00:47
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
nemtudom én töröltem magam az ilyen oldalakrol amikor lett bnőm, és már nem emlékszem h h voltak ezek a dolgok... (ezt most nem poénból mondtam, mert télleg... én az a fajta vagyok h ha van bnőm akk csak ő van és nincs más... ennyi...)
2009. szept. 14. 00:53
 15/18 anonim ***** válasza:
73%
Gondolkozz már kicsit! 1.mielőtt összejött veled, mivan ha van ott egy adatlapja, nem volt barátnője ismerkedett. Ha azóta nem foglalkozott az oldallal akkor is fennmaradt minden. 2. egy hete van veled együtt, honnan tudja ő hogy ez már biztos kapcsi, nyilván ő is azt akarja hogy az legyen, de ha mégse akkor egy hét múlva újra regisztráljon? hát extra elvárásaid vannak. Inkább azon gondolkodj el, nehogy megárts neki a féltékenységeddel, ha már 1 hét után ilyen féltékeny vagy.
2009. szept. 14. 01:34
 16/18 anonim ***** válasza:
73%
Egy hete vagytok együtt. Szerinted, amikor az első estét együtt töltöttétek, neki haza kellett volna rohannia, és kitörölni minden társkeresőről magát? Ja! Te törölted minden oasi ismerősöd telefonszámát a telódból? Továbbmegyek, remélem a közösségi portálokon már aznap este átírtad a családi állapotodat "kapcsolatban"-ra. Komolyan, ez a legnagyobb problémád? Így nem lesz hosszútávú a kapcsitok, bármennyire is szeretnéd.
2009. szept. 14. 09:27
 17/18 A kérdező kommentje:
igen átírtam,hogy kapcsolatba vagyok,már az első nap.rendben,lehet hogy én vagyok zizi de hát aggódom,hogy a rosszabbik fajtából való.nem akarom.ezért kértem a tanácsotokat és a véleményeteket.szerintem érthető,ha félek egy kicsit.
2009. szept. 14. 09:33
 18/18 anonim ***** válasza:
86%
Ha imádod ezt a fiút, tedd a féltékenységedet takarékra, mert nem lesz hosszútávú a kapcsitok. Lazulj már el, és élvezd az életet!
2009. szept. 14. 09:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!