Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen problémák miatt szakítot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen problémák miatt szakítottatok volna?

Figyelt kérdés

( Olvassátok végig és segítsetek kérlek szükségem van kívülállók véleményére is)

A helyzet a következő. Én 28 éves vagyok a volt pasim 35 éves. Távkapcsolatban éltünk átmenetileg a munka miatt de ez pár éven belül rendeződött volna. Ami miatt a szakítás mellett döntöttem (én hoztam fel a szakítást de a végén ő is akarta tehát lényegében közös döntés) az az volt hogy elég ritkán találkoztunk havonta 1 hétvége. Ő jött mindig mert azon a hétvégén ide kellett amúgy is jönnie hivatalos okból és hát a kellemeset összeköti a hasznossal. A többi hétvégén dolgozott vagy továbbképzésre járt. Ezek tényleg így voltak tehát nem volt más nő a dologban. Szóval hiába mentem volna én is. Hétközben a munka miatt nem tudtam. Szóval havonta 1 hétvége de akkor is sokat telefonált a barátaival ismerősökkel ügyeket intézett stb.

Akkor akadtam ki nagyon amikor közölte egyszer hogy nem tud jönni a szülinapomra mert az költséges lenne jövő héten amúgy is kell jönnie ebbe a városba más okok miatt és akkor majd megünnepeljük elvisz vacsorázni. Ez így is történt csak konkrétan végig telefonált hol az ügyeit intézte ami kibírt volna azért egy estét vagy az egyik barátjával valami problémát elemeztek. Ezt mind vacsora közben. Akkor elsírtam magam hogy olyan keveset találkozunk és amikor együtt lehetnénk akkor sem rám figyel. Nem első eset volt. Amikor néha én mentem hozzá akkor beszervezte a barátait is. Ezen is összevesztünk egyszer amikor megbeszéltük megyünk színházba és hozni akarta egy barátját is. Szóval a szakítás okai az hogy alig találkoztunk és még azon a kevés alkalommal is vagy telefonált vagy ha én mentem hozzá akkor beszervezte a barátait is. Mondtam neki hogy én csak vele szeretnék lenni mert úgy is olyan kevés időt tudunk együtt tölteni. Mondta megérti de utána megint előjöttek ezek a problémák és csak veszekedés. Az utolsó csepp a pohárba az volt amikor abortuszra akart küldeni ellentmondást nem tűrűen amikor mondtam hogy én nem akarok abortuszt akkor az volt a válasz csinálj amit akarsz és otthagyott. majd pár hét múlva jelentkezett hogy na mi van. Végülis nem voltam terhes. De nagyon megviselt hogy nem állt mellettem ilyen helyzetben. És hogy az indoka az volt hogy fél a felelősségtől (hozzáteszem 35 évesen). Szerintetek ezek miatt helyes döntés volt a szakítás? Mert az a helyzet hogy ezek ellenére is szerettem csak sokat szenvedtem a viselkedése miatt amiket fentebb részben kifejtettem.

2013. márc. 9. 16:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Lásd be, hogy ez nem volt kapcsolat!Tedd túl rajta magad, most kicsit pihizz kapcsolatok terén, szórakozz és meglásd találsz magadnak egy srácot, aki értékelni fog és nem lesznek a haverok fontosabbak !Azt meg tudom érteni, ha sokat dolgozik valaki, de hogy ennyire semmibe sem vesz.... hidd el, nem szeretett igazán, csak szexre kellettél és lehet , hogy nem te voltál az egyedüli, nem volt szerelmes , ezért is nem kötődött hozzád, ő nem tervezett veled, tehát nem akart gyereket sem !

Nekem van egy 37 éves pasi ismerősöm, még mindig csajozik szó szerint, nagy kanállal éli az életet, tinilibákat ugyanúgy felszedi és haza hordja, másnap már meg sem ismeri, esze ágában sincs még megállapodni, gyerekről meg végképp nem akar hallani, szóval vannak ilyenek, te is jól kifogtad :O

2013. márc. 9. 17:04
 22/28 A kérdező kommentje:
Ha jól megértettük volna egymást akkor működött volna még egy kis ideig. Van akire érdemes várni. De az én volt párom nem ez a kategória volt. Ezért is szakítottam. Aki meg azt írja a nők azt szeretik akik megalázzák. Nos azt hozzátenném nem volt ez mindig ilyen és amint éreztem hogy megalázó számomra és már nem tudom megmenteni a kapcsolatot szakítottam. Szerettem de azt az idilli pillanatokat amiket átéltünk. Jó nagy primitív vagy ha így általánosítasz hogy a nőknek az kell aki megalázza bántja őket. Ha ez így lenne akkor nem szakítottam avolna vele és nem várnék egy rendes, normális pasira. Lehet vannak mazochista nők de én nem az vagyok.
2013. márc. 9. 17:06
 23/28 anonim ***** válasza:

17 Biztos te is egy elkeseredett szűz pasi vagy, aki azért gyűlöli a nőket, mert túl töketlen. Rosszul látod a világot, öregem, nőj már fel!

Jól tetted, hogy szakítottál, ennek a kapcsolatnak a világon semmi értelme nem volt. No comment, nem tudok többet mondani rá.

2013. márc. 9. 17:59
 24/28 anonim ***** válasza:
Előző lehet úgy gyűlölni a nőket mert nekünk nincs?En 25 vagyok,nincs barátnőm.De nem gyűlölök senkit!!!
2013. márc. 9. 18:04
 25/28 anonim ***** válasza:
Előző,lehet azért gyűlölni a nőket mert saját magunknak nincs*?-így helyesebb :D
2013. márc. 9. 18:07
 26/28 anonim ***** válasza:

Az a baj a 23-sal, hogy buta. Ostoba nő/frfi/ufo.

A kérdezőt több ízben is megalázta a pasi, majd még tépelődik, hogy jó ötlet volt-e a szakítás. Persze itt megjátssza a macsó nőt, hogy úgy kidobta, mint macskát...

Csak éppen esténként telesírja a párnáját. Nem értem minek megjátszani magát. És akkor még szereti. Kit? Akit havonta kb egyszer látott? A szomszédomról többet tudok, mint a kérdező a "szerelméről", mégse tartom a páromnak.

Nevetséges. Egyes nőknek annyi elég a szerelemhez, ha néha hozzájuk szólnak vagy nem is tudom.

A nők sokkal jobban ragaszkodnak azokhoz a pasikhoz, akik megalázzák őket. És bizony néha elvárják a pofont is. Az intelligensebb nő nem, de annak meg nincs barátja.

2013. márc. 10. 07:13
 27/28 anonim ***** válasza:
Ment a zöld kéz utolsó!!!
2013. márc. 10. 07:46
 28/28 anonim ***** válasza:

26-os válaszoló.

Tudod, mit? Intelligens férfi meg nem üti meg a nőt. Ennyi. Aki kezet emel egy nála gyengébb emberre, az annyit is ér a szememben, mint egy kupac trágya...

Valahol értem azt, amit írsz, de ezzel az egésszel a legnagyobb gond, hogy általánosítasz. Én nő létemre több, mint 3 éve élek boldog párkapcsolatban (és nem, nem csak havonta látjuk egymást, mi 2 éve összeköltöztünk és azóta együtt is élünk), és őszintén mondhatom neked, nemhogy nem várom el a pofont, de szó szerint a kezét törném le annak a férfinak, aki megpróbálna megütni.

Most akkor hogy is van ez az "intelligens nő nem várja el a pofont, de neki barátja sincsen" dolog?

Nekem van párom, és soha az életben nem emelne rám kezet.

Mert ahogy feljebb írtam, egy intelligens férfi nem üti meg a barátnőjét/feleségét. Sőt, még csak fel sem merül benne.

Erről szerintem ennyit.

2013. márc. 10. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!