Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátommal összeköltözés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal összeköltözés problémák. Segitenétek?

Figyelt kérdés
2 és fél éve vagyunk távkapcsolatban, már régebben is terveztük az összeköltözést. Én Pesten élek, ö vidéken, de sajnos én nem tudok leköltözni, mindenképpen neki kellene hozzám jönni. Egy fokkal jobban lenne lehetösége, de vannak vissza húzó erök nála. Nem hisz benne,hogy meg tudná szokni Pestet + ott van egy biztos munkája, itt nehézkes a munka keresés. Ez igaz is,de ha nekem lehetöségem lenne,hogy hozzá költözzek, semmi nem tartana vissza. Mindent megpróbálnék, pedig a vidék számomra is idegen. Hogy tudnám támogatni, meggyözni,hogy minden megoldható csak akarni kell? Nagyon szeretjük egymást, de sajnos ö nem elég határozott. És tényleg boldogok vagyunk egymással, de úgy érzem már nem sokáig birom ezt a távkapcsolatosdit. Köszönöm aki válaszol.
2013. márc. 6. 13:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
El kell kezdeni munkát keresni már most, még mindig könnyebben talál munkát ő Pesten, mint te vidéken, bár nem tudni, melyikőtök mivel foglalkozik.
2013. márc. 6. 13:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy Ő nem elég határozott. Nekem az jött le, hogy te megpróbálod rávenni olyan dolgokra, amiket Ő nem igazán akar. Abban igazad van, hogy nincs elég önbizalma, mert különben nem hezitálna, hanem már régen megmondta volna, hogy Ő ezt nem akarja. Csak így kényelmesebb neki. Viszont te is nagyon jól tudod, hogy nem ezt akarod, de mégis próbálod erőltetni, hogy Ő változzon meg, nehogy erőfeszítést kelljen tenned. Ha van gerinced, megmondod neki, hogy nem ilyen férfit szeretnél. Ennyi.
2013. márc. 6. 13:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Próbáljatok meg mindketten munkát keresni a másikhoz közel, és ha sikerül, meg van oldva a dolog. Bizonytalanért én se hagynám ott az állásom.

Neked van más ok is amiért nem költöznél, vagy csak a munka?

2013. márc. 6. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!