Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyibe kerül kb egy összeköl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül kb egy összeköltözés?

Figyelt kérdés

Két fiatal.

kaució+háztartási kisgépek+kaja (teljesen feltankolni egy hónapra)+ konyhai dolgok(edény,kés ,villa...)+ezek után egy jogsi+auto.

én 600ezret számoltam.. szerintetek?

2013. febr. 16. 09:21
 1/6 anonim ***** válasza:

sokat spórolhattok, ha pl a konyhai dolgokat otthonról hozzátok, amennyiben van rá lehetőség.. szülőktől ilyet simán lehet hozni, mindig van annyi, hogy jusson az elköltözőnek..

kaució most már általában két havi szokott lenni, így ez attól függ, mennyiért béreltek lakást.

ha fel akartok tankolni egyhavi kajából, plusz gondolom az alapdolgokat megvenni, akkor mindenképp nézzétek a reklámújságokat/szórólapokat, hogy mit hol éri meg vásárolni, mert így is lehet spórolni..

A kocsi ár is attól függ, hogy milyet szeretnétek, így kicsit nehéz megtippelni az összeget

2013. febr. 16. 09:27
 2/6 anonim válasza:
100%
azt olvastam h "mennyibe kerül egy öklözés"
2013. febr. 16. 09:31
 3/6 A kérdező kommentje:

köszönöm.:)

utolsó..:DDDD

2013. febr. 16. 09:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem mindig sokba... Valahogy mindig olyan lannyal hozott össze a sors, aki csak kis reszben tudott hozzajarulni, ha egyaltalan.

Sajnos sosem szamoltam (de lehet, hogy lelki bekemert jobb is), igy pontos adatot nem tudok mondani, de függ a lehetösegektöl es az igenyektöl.

En pont az az ember vagyok, aki inkabb az üres falat bamulja, mig meg nem tudom engedni magamnak azt, amit elkepzeltem.

600 ezer nagyon gyorsan elmegy. Föleg, ha nincs berendezve a lakas. De az, hogy meg jogsi es egy auto is kijöjjön belöle, szinte kizart. Erdemes azon is gondolkodnotok, hogy milyen allando költsegekkel kell szamolnotok.

En sosem neztem pontosan az összegeket. Engem elöre lehangolna es elvenne a batorsagomat. Mindig ugy alltam hozza, hogy legyen eleg elindulni, minden mas majd idövel, lepesröl lepesre alakul.

Most eppen Becsben elünk kedvesemmel. A lakasban a fürdöszoba es konya volt meg, minden mast nekünk kellett berendeznünk. Meg böven van mit csinalni, beszerezni; de igy is mar joval tulleptük a 4000 Eurot.

2013. febr. 16. 09:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Attól függ hol akartok összeköltözni.. pesti árakat tudok írni:

Olyan lakásba költözzetek, ahol full a felszerelés, tehát csak ilyen kell, hogy pl: vasaló, porszívó, meg ha kellenek ilyen kütyük, mint vízforraló és egyéb nyalánkságok.

Ilyeneket outlet boltban érdemes venni, pest tele van velük és garanciát is kaptok.

A lakásra 30 nm körül már kaptok 50 ezerért. Két havi kaucióval, tehát 150 ezer elindulni.

Jogsi+auutó.. szerintem erről mondj le a 600 ezerből, mert csak egy vacak kocsi ára annyi, jogsi mindennel 100-120 ezer/fő, ez nem fér bele, vegyetek bérletet.

Zaba: attól függ mit eszel, de 30ból már el lehet eszegetni 2 embernek.

Konyhai cucc: érdemes mindig az akciós dolgokat nézegetni, 100 forintos boltban nézelődni és így összerakni a szettet, akkor elég olcsón megúszod.

2013. febr. 16. 09:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Elég nagy távlatok ezek így, nehéz összeget tippelni így. Ahogy mondták, egy kis lakás Budapesten 50 ezerből már kijön, de ez többnyire csak egy minigarzon. Két havi kaució 150 ezer. Kérdés, hogy akartok-e bútorozott lakást, vagy majd inkább szépen lassan összeszeditek magatoknak a dolgokat!? Egy középkategóriás hűtő, mosógép, (tűzhely albérletben azért csak van), mikro, apróbb vackok, mint kenyérpirító, melegszendvicssütő, vízforraló, kávéfőző, esetleg tv, stb stb. Jó ha 300-ból kijönnek, így már 450 ezer el is ment.

Konyhai eszközök terén érdemes körülnézni otthon. Én pl tudom, hogy a szüleimnek van 2 olyan étkészlete, amit sosem használ és egy pohárkészlete is. Azért így vagy úgy, de ez már így is nagy segítség. Egy-két tepsit érdemes venni, lakásfelszerelésben egy olcsóbb 6-os evőeszköz készlet olyan 6-10 ezer forint. Ezen felül nem árt ha van az embernek néhány bögréje, kenyérvágó kése, nagy kése, kompótos tálak, fazekak, serpenyő blabla... ergo erre még jó 50-100 ezer elmegy.

Ha szőnyeg kell, vagy függöny, akkor az már ki sem jön a keretetekből lehet.

Emellett egy jogsi mai viszonylatban úgy alsó hangon 200 ezer, ha mindketten megcsináljátok 400, mellé egy öreg kisautó és önmagában is jócskán túlléptétek a 600 ezret, szóval ha nem bútorozott lakásba mentek, ahol pl. ágy, szekrény, asztal, egyéb bútorok árát nem is említettem, akkor valószínű nem lesz elég ennyi pénz.

2013. febr. 16. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!