Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeköltözés után nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés után nálatok hogy voltak az alábbiak?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy nálatok, hogy zajlott összeköltözés után a szőrtelenítés, önmagatok "szépítgetése" mindenféle téren, amit eddig esetleg nem a párod előtt csináltál, sűrűbben foglalkoztál e a külsőddel, dobtál e ki olyan "otthonos" ruhát, amit addig szerettél, és öltöztél e a kedvéért szebben, vagy hétvégente ha nem mentetek sehova, akkor is kicsípted-e magad a kedvéért, vagy az ilyesmik hogy zajlottak?

Vagy akármi egyéb, ami megváltozott ilyen témában, az mi volt?

2013. febr. 16. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
74%

nem én dobtam ki ruhát hanem Ő

nem verem a farkam

nem vagyok ápolatlan igaz azelőtt se voltam

minden és egyben semmi nem változott meg

2013. febr. 16. 17:44
 2/4 anonim ***** válasza:
74%

Már az összeköltözésünk előtt is rengeteg időt töltöttünk együtt, úgyhogy lényegében nem változott semmi.

Szőrtelenítés: egyedül végzem, csukott fürdőszobában, nagyon ügyelek rá, hogy ilyesmit ne lásson. 3 éve együtt vagyunk, de ugyanúgy adok magamra mint az elején, nem hordok bő, kinyúlt pólókat meg slampos macialsót itthonra sem. Vettem magamnak csinos, fenékre feszülős "itthoni" nadrágokat, meg ugyanilyen feszülős pólókat, ezeket hordom itthon. A szemöldökömet mindig kiszedem, a hajamat azonnal mosom amint egy kicsit is zsírosodik. Sminkelni nem szoktam itthonra. A fehérneműimet is nagyon alaposan szét szoktam válogatni, ami kezd szürkülni, dobom kifelé.

2013. febr. 16. 17:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A külsőmmel pont annyit foglalkozok, mint előtte, nem változott semmi. Ruhákat nem dobtam ki, ez marhaság. Az otthoni ruhákra ugyanúgy szükségem van, elvégre itthon nem magassarkúban és utcai ruhákban járkálok, nem a Barátok köztben vagyunk :D
2013. febr. 16. 19:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanannyira foglalkozom a külsőmmel. Megvan a heti egy "nagyfürdés", amikor nem jöhet be, olyankor csinálok mindent, ami nem rá tartozik (szőrtelenítés, szemöldökszedés, arcpakolás). Egyébként együtt fürdünk.

Ruhát nem dobtam ki, de mondjuk az exemmel is együtt éltünk, szóval nem is volt nagyon vállalhatatlan ruhám.

Kicsípni nem szoktam magam, reggel megfésülködöm, egy fülbevalót szoktam betenni, annyi hogy ha ketten vagyunk, akkor valami szexibb ruhát húzok, amit azért utcára nem vennék fel. Nagyon rövid miniszoknyát és/vagy nagyon mélyen kivágott topot :) Ezt kimondottan szereti :)

2013. febr. 16. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!