Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen problémák miatt szakítot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen problémák miatt szakítottatok volna?

Figyelt kérdés

( Olvassátok végig és segítsetek kérlek szükségem van kívülállók véleményére is)

A helyzet a következő. Én 28 éves vagyok a volt pasim 35 éves. Távkapcsolatban éltünk átmenetileg a munka miatt de ez pár éven belül rendeződött volna. Ami miatt a szakítás mellett döntöttem (én hoztam fel a szakítást de a végén ő is akarta tehát lényegében közös döntés) az az volt hogy elég ritkán találkoztunk havonta 1 hétvége. Ő jött mindig mert azon a hétvégén ide kellett amúgy is jönnie hivatalos okból és hát a kellemeset összeköti a hasznossal. A többi hétvégén dolgozott vagy továbbképzésre járt. Ezek tényleg így voltak tehát nem volt más nő a dologban. Szóval hiába mentem volna én is. Hétközben a munka miatt nem tudtam. Szóval havonta 1 hétvége de akkor is sokat telefonált a barátaival ismerősökkel ügyeket intézett stb.

Akkor akadtam ki nagyon amikor közölte egyszer hogy nem tud jönni a szülinapomra mert az költséges lenne jövő héten amúgy is kell jönnie ebbe a városba más okok miatt és akkor majd megünnepeljük elvisz vacsorázni. Ez így is történt csak konkrétan végig telefonált hol az ügyeit intézte ami kibírt volna azért egy estét vagy az egyik barátjával valami problémát elemeztek. Ezt mind vacsora közben. Akkor elsírtam magam hogy olyan keveset találkozunk és amikor együtt lehetnénk akkor sem rám figyel. Nem első eset volt. Amikor néha én mentem hozzá akkor beszervezte a barátait is. Ezen is összevesztünk egyszer amikor megbeszéltük megyünk színházba és hozni akarta egy barátját is. Szóval a szakítás okai az hogy alig találkoztunk és még azon a kevés alkalommal is vagy telefonált vagy ha én mentem hozzá akkor beszervezte a barátait is. Mondtam neki hogy én csak vele szeretnék lenni mert úgy is olyan kevés időt tudunk együtt tölteni. Mondta megérti de utána megint előjöttek ezek a problémák és csak veszekedés. Az utolsó csepp a pohárba az volt amikor abortuszra akart küldeni ellentmondást nem tűrűen amikor mondtam hogy én nem akarok abortuszt akkor az volt a válasz csinálj amit akarsz és otthagyott. majd pár hét múlva jelentkezett hogy na mi van. Végülis nem voltam terhes. De nagyon megviselt hogy nem állt mellettem ilyen helyzetben. És hogy az indoka az volt hogy fél a felelősségtől (hozzáteszem 35 évesen). Szerintetek ezek miatt helyes döntés volt a szakítás? Mert az a helyzet hogy ezek ellenére is szerettem csak sokat szenvedtem a viselkedése miatt amiket fentebb részben kifejtettem.

2013. márc. 9. 16:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ezt korábban meg kellett volna lépni. Ő megszokta az életvitelét, amikor Veled lett volna havonta 1x, akkor is a saját életét élte. Nem vetted észre teljesen eltávolodtatok, ő nem is akar igazi kapcsolatot. N
2013. márc. 9. 16:33
 12/28 fospuska ***** válasza:
te valamit félreértesz, kérdező. ez nem távkapcsolat, hanem szexkapcsolat volt. ilyet egy normális pali nem csinál,hogy egyfolytában kerüli azokat a helyzeteket,amikor kettesben kellene lennetek.
2013. márc. 9. 16:33
 13/28 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz hogy szexkapcsolat lett volna. Ha az lett volna nem lettünk volna akkor is együtt amikor egy betegség miatt nem szexelhettünk másfél évig.
2013. márc. 9. 16:38
 14/28 A kérdező kommentje:
Ő egyébként nem csak velem csinálta ezt hanem a többi barátnőjével is. Állandóan a barátaival akar lenni még akkor is ha ott van a barátnője. Ilyenkor viszi magával a barátnőjét is.
2013. márc. 9. 16:40
 15/28 anonim ***** válasza:
Engem felháborít, hogy ez a fickó képes lett volna téged magadra hagyni azzal a tudattal, hogy talán a gyermekét hordod a szíved alatt... ez botrányos és teljességgel felháborító! Hát micsoda viselkedés ez?! Hol tanulta ez a pasi, hogy egy várandós kismamával így kell bánni? Elzavarni abortuszra, aztán ha szép szóval nem megy, akkor egyszerűen faképnél hagyni...?! Még ha végül ki is derült, hogy nem lettél terhes, ez a viselkedés akkor is elfogadhatatlan! Na és ez a kifogás?! 35 évesen igenis tessék megtanulni felelősséget vállalni!
2013. márc. 9. 16:41
 16/28 A kérdező kommentje:
Nem hiszem egyébként hogy magamra hagyott volna bár ki tudja. Utólag azt mondta nem hagyott volna el mégiscsak az ő gyereke. De ezt már nem tudjuk meg. Szerencsére nem lettem tőle terhes.
2013. márc. 9. 16:44
 17/28 anonim ***** válasza:

Uraim, ékes példája annak, hogy a nők azokat a pasikat szeretk, akik megalázzák őket.

Ráadásul a kérdező még tépelődik is azon, hogy jó ötlet volt-e szakítani. Nő napra nem virágot, hanem pofont kell adni a nőnek.

2013. márc. 9. 16:52
 18/28 anonim ***** válasza:

Óó, az eddigi barátnőivel is eljátszotta ezt? Találkoztam már ilyennel, homoszexuális az ipse. A barátjába szerelmes.

Te csak igazolásképpen kellettél.

2013. márc. 9. 16:53
 19/28 anonim ***** válasza:

Kedves 17-es válaszoló.

Te egy gyökér vagy.

Üdvözlet nélkül: Egy nő, aki roh@dtul nem tolerálja, ha valaki azt állítja, egy nőre kezet lehet emelni.

2013. márc. 9. 16:54
 20/28 canadafan ***** válasza:

A pasidnak ez egy rohadt kényelmes dolog volt, van egy csaj akihez havonta 1x elmegyek, jól érzem magam, nem túl nagy kötöttség stb.. és közben élheti a saját kis életét - mikor ott vagy akkor is úgy mintha ott sem lennél.

Az ő szemében ez inkább egy ilyen laza dolog lehetett, egyetértek azokkal akik ezt mondták.

Feltételezem abban a msáfél évben amíg nem szexelhettetek azért szexuálisan érintkeztetek egyéb módon, vagy te legalábbis kielégítetted őt.

Az, hogy azt hiszi terhes lehetsz de hetekig feléd sem néz.. hát nem emberi viselkedés.

Azt kell hogy mondjam a szakítás helyes döntés mert előtte elég nagy álomvilágban éltél.

Az, hogy távkapcsolat nem műxik..azt írtad évek alatt oldódott volna meg..arra meg kinek van ideje amúgy?

2013. márc. 9. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!