Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mi az oka annak, hogy közületek sokan vészf@sszal kezdenek el járkálni, miután frissen szakítottatok egy sráccal?
Vészf@sz = olyan férfi személy, aki amúgy nem feltétlen jön be nektek, de pincsi kutyaként ott áll mellettetek, vele mentek ide-oda szingliként, ne adja isten még kavartok is. Miért nem tudtok magatok meglenni?
Kort kérnék.
Én még nem csináltam ilyet. Szerintem csak olyannal járnék, aki bejön nekem.
Amúgy nyilvááán azért csinálja ezt, aki ezt csinálja, mert nem akar magányos lenni. Jól akarja érezni magát és ha ez egy lehetőség, hát él vele.
nekem akkor volt ilyen, amikor már 1-2 hónapja szingli voltam egy hosszabb kapcsolat után, és egy srác pont így ahogy le van írva, rám volt kattanva és mindig jött ha kellett. elmentem vele párszor este valahova, kavartunk is, mert így nem kellett járnom vele, de mindig ott volt ha úgy éreztem kéne valaki és nem akarok keresgélni. praktikus :D
most már nem csinálnék ilyet, de akkoriban eléggé szarul voltam, szóval jó volt ez így...
19/L (akkor 17 voltam)
ostob?
nehéz ezt elfogadni olyantól, aki még azt se tudja leírni, hogy ostoba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!