Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, mi az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mi az oka annak, hogy közületek sokan vészf@sszal kezdenek el járkálni, miután frissen szakítottatok egy sráccal?

Figyelt kérdés

Vészf@sz = olyan férfi személy, aki amúgy nem feltétlen jön be nektek, de pincsi kutyaként ott áll mellettetek, vele mentek ide-oda szingliként, ne adja isten még kavartok is. Miért nem tudtok magatok meglenni?

Kort kérnék.

2013. febr. 9. 20:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Lehangoltság,és kell valaki aki kiengesztelje.
2013. febr. 9. 20:51
 2/15 A kérdező kommentje:
Ezt a forgalmat a kérdésnél. Besz.rok.
2013. febr. 9. 20:57
 3/15 anonim ***** válasza:

Én még nem csináltam ilyet. Szerintem csak olyannal járnék, aki bejön nekem.

Amúgy nyilvááán azért csinálja ezt, aki ezt csinálja, mert nem akar magányos lenni. Jól akarja érezni magát és ha ez egy lehetőség, hát él vele.

2013. febr. 9. 20:59
 4/15 anonim ***** válasza:
Az ember társas lény. És egy új kapcsolattal könnyebben el lehet felejteni a régebbit.. De pl én majdnem egy hónapja szakítottam a barátommal mert elkezdett más tetszeni, kiderült hogy ez azzal a sráccal kölcsönös és 2 napja együtt vagyunk! :) Szóval ilyentéren az sem mindegy hogy ki szakít kivel...
2013. febr. 9. 21:08
 5/15 anonim ***** válasza:
64%
Mert minden nő ribanc.
2013. febr. 9. 21:11
 6/15 anonim ***** válasza:

nekem akkor volt ilyen, amikor már 1-2 hónapja szingli voltam egy hosszabb kapcsolat után, és egy srác pont így ahogy le van írva, rám volt kattanva és mindig jött ha kellett. elmentem vele párszor este valahova, kavartunk is, mert így nem kellett járnom vele, de mindig ott volt ha úgy éreztem kéne valaki és nem akarok keresgélni. praktikus :D

most már nem csinálnék ilyet, de akkoriban eléggé szarul voltam, szóval jó volt ez így...

19/L (akkor 17 voltam)

2013. febr. 9. 21:16
 7/15 anonim ***** válasza:
vagyis hupsz, 18 voltam :D
2013. febr. 9. 21:17
 8/15 A kérdező kommentje:
Utolsó. Ostob vagy :)
2013. febr. 9. 21:17
 9/15 anonim ***** válasza:

ostob?

nehéz ezt elfogadni olyantól, aki még azt se tudja leírni, hogy ostoba :D

2013. febr. 9. 21:19
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem kéne, hogy a modok kitegyenek. Ezért írtam úgy, direkt.
2013. febr. 9. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!