Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, mi az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mi az oka annak, hogy közületek sokan vészf@sszal kezdenek el járkálni, miután frissen szakítottatok egy sráccal?

Figyelt kérdés

Vészf@sz = olyan férfi személy, aki amúgy nem feltétlen jön be nektek, de pincsi kutyaként ott áll mellettetek, vele mentek ide-oda szingliként, ne adja isten még kavartok is. Miért nem tudtok magatok meglenni?

Kort kérnék.

2013. febr. 9. 20:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hiába nehéz elfogadni attól még igaz.
2013. febr. 9. 21:20
 12/15 A kérdező kommentje:
Azt nehéz elfogadni, hogy a lányok ilyen meg olyan romantikus léleknek állítják be magukat, közben meg ilyeneket csinálnak. Én rakás olyan fiút láttam, aki utána látni sem akart nőt, mert maguk akartak maradni és tisztességesen "meggyászolni" a saját fájdalmukat.
2013. febr. 9. 21:23
 13/15 anonim válasza:
Hát benne van hogy a lánynak tetszik a srác mondjuk, vagy imponál neki valamivel ami lehet a külső, kedvesség, humor, figyelem meg hasonlók amik amugy fontosak egy lánynak. vagy lehet hogy a sráccal jókat lehet beszélgetni és ezért jó vele kávézni, ebédelni hasonlók.. Ha semmilyen módón nem imponál a lánynak (mert mondjuk tényleg nagyon csúnya, és buta is az illető) akkor pedig nagy valószínüséggel az exét akarja idegesíteni, vagy a férfi nagyon pénzes és kihasználja.
2013. febr. 9. 22:17
 14/15 anonim válasza:

13-as vagyok megint.

19/L voltam

2013. febr. 9. 22:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Evvel a lányok maguknak ásnak vermet. Ugyanis 25 év felett meg picsognak, hogy senki nem akar velük családot alapítani, meg megcsalják őket. Ezért.
2013. márc. 9. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!