Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen problémák miatt szakítot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen problémák miatt szakítottatok volna?

Figyelt kérdés

( Olvassátok végig és segítsetek kérlek szükségem van kívülállók véleményére is)

A helyzet a következő. Én 28 éves vagyok a volt pasim 35 éves. Távkapcsolatban éltünk átmenetileg a munka miatt de ez pár éven belül rendeződött volna. Ami miatt a szakítás mellett döntöttem (én hoztam fel a szakítást de a végén ő is akarta tehát lényegében közös döntés) az az volt hogy elég ritkán találkoztunk havonta 1 hétvége. Ő jött mindig mert azon a hétvégén ide kellett amúgy is jönnie hivatalos okból és hát a kellemeset összeköti a hasznossal. A többi hétvégén dolgozott vagy továbbképzésre járt. Ezek tényleg így voltak tehát nem volt más nő a dologban. Szóval hiába mentem volna én is. Hétközben a munka miatt nem tudtam. Szóval havonta 1 hétvége de akkor is sokat telefonált a barátaival ismerősökkel ügyeket intézett stb.

Akkor akadtam ki nagyon amikor közölte egyszer hogy nem tud jönni a szülinapomra mert az költséges lenne jövő héten amúgy is kell jönnie ebbe a városba más okok miatt és akkor majd megünnepeljük elvisz vacsorázni. Ez így is történt csak konkrétan végig telefonált hol az ügyeit intézte ami kibírt volna azért egy estét vagy az egyik barátjával valami problémát elemeztek. Ezt mind vacsora közben. Akkor elsírtam magam hogy olyan keveset találkozunk és amikor együtt lehetnénk akkor sem rám figyel. Nem első eset volt. Amikor néha én mentem hozzá akkor beszervezte a barátait is. Ezen is összevesztünk egyszer amikor megbeszéltük megyünk színházba és hozni akarta egy barátját is. Szóval a szakítás okai az hogy alig találkoztunk és még azon a kevés alkalommal is vagy telefonált vagy ha én mentem hozzá akkor beszervezte a barátait is. Mondtam neki hogy én csak vele szeretnék lenni mert úgy is olyan kevés időt tudunk együtt tölteni. Mondta megérti de utána megint előjöttek ezek a problémák és csak veszekedés. Az utolsó csepp a pohárba az volt amikor abortuszra akart küldeni ellentmondást nem tűrűen amikor mondtam hogy én nem akarok abortuszt akkor az volt a válasz csinálj amit akarsz és otthagyott. majd pár hét múlva jelentkezett hogy na mi van. Végülis nem voltam terhes. De nagyon megviselt hogy nem állt mellettem ilyen helyzetben. És hogy az indoka az volt hogy fél a felelősségtől (hozzáteszem 35 évesen). Szerintetek ezek miatt helyes döntés volt a szakítás? Mert az a helyzet hogy ezek ellenére is szerettem csak sokat szenvedtem a viselkedése miatt amiket fentebb részben kifejtettem.

2013. márc. 9. 16:12
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

Ideje volt.

A kapcsolatotok nem vezetett sehova, amivel o tisztaban volt, te meg ugy tunik nem.

2013. márc. 9. 16:20
 2/28 anonim ***** válasza:

Te életed, te döntésed. Ha jónak láttad és megfontolt volt (mint írtad is) akkor helyes döntés volt.

Csak ne bánd meg!

Amúgy valószínűleg minden lány így tett volna. A távkapcsolatok ritkán válnak be vagy ha nem tartanak sokáig. Minden kapcsolatnak van egy korlátja amit elbír. És az fizikai együtt lét hiánya (kettesben) mindig is a kapcsolat rovására ment. A párok azért párok hogy együtt legyenek. Egymás mellé teremtették őket.

Szerintem jó döntés volt. Lesz majd egy olyan férfi is akivel sokat tudsz együtt lenni és leélhr

2013. márc. 9. 16:20
 3/28 anonim ***** válasza:
Helyes döntés volt!!Ez az egy napi alkalom egy héten,ez gaz!Semmi nem lehet fontosabb a párunknál.Semmi!
2013. márc. 9. 16:22
 4/28 anonim ***** válasza:
Bocs havonta 1 hétvége.Már elfelejtettem mire a végére értem :D
2013. márc. 9. 16:23
 5/28 fospuska ***** válasza:
ez nem élet. pár hónap múlva visszagondolva majd azon fogod törni a fejed,hogy miért nem előbb lépted meg.
2013. márc. 9. 16:25
 6/28 A kérdező kommentje:
Első válaszoló tanulj már meg szöveget értelmezni! Én hoztam fel a szakítást én akartam inkább szakítani ő eleinte nem utána végül lett közös döntés. Mi ez a hülyeség hogy én nem láttam be hogy nem vezet sehova ő meg igen? Csak kiváncsi voltam kívülállók véleményére is mert néha rámtör egy rossz érzés amikor látom hogy mások sokkal nagyobb problémák mellett is együtt maradnak igaz szenvednek. Értek itt ez alatt megcsalást olyan is van akinek más nőtől lesz gyereke stb és mégis együtt maradnak. Ezért kérdeztem hogy ilyen problémák mellett helyes döntés volt-e.
2013. márc. 9. 16:25
 7/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Talán jobb is lesz így külön, nem volt egy állapot mióta távkapcsolattá vált.

Az a legcsúnyább dolog volt, hogy azzal a tudattal hogy terhes vagy otthagy.

Lehet, hogy a távolság miatt énis szakítottam volna ahogy sokasodnak a problémák, igaz én amilyen sűrűn lehetett volna hazajöttem volna, nem haverokkal foglalkoztam volna (v csak jóval kevesebbet mint a párommal).

Jobbulást és máskor vigyázz az ilyen távolságos és egyáb dolgokkal

2013. márc. 9. 16:26
 8/28 A kérdező kommentje:
Nagyon kihegyeztétek a választ a távkapcsolat részére. De mint írtam ez egy átmeneti dolog volt és hamarosan rendeződött is volna. Nem ezek voltak a fő indokok de a többire nem reagált senki. Csak zsigerből írtátok hogy a kevés találkozás miatt nem működött volna. Kibírható lett volna még egy kis ideig ha nem mással foglalkozott volna ez alatt a kis idő alatt is.
2013. márc. 9. 16:28
 9/28 anonim ***** válasza:
Undorító,hogy faképnél hagyott amikor a terhességet mondtad neki!Ganaj ember 25/f
2013. márc. 9. 16:30
 10/28 anonim ***** válasza:

Szerintem abszolút helyes döntést hoztál. Ezt így tényleg nem lehet sokáig bírni, így is alig láttad a párodat, de ő még akkor sem volt képes rendesen rád figyelni...

Az meg egyenesen bicskanyitogató számomra, hogy valaki 35 évesen ilyen szöveggel álljon elő, hogy "fél a felelősségtől", és ezért ellentmondást nem tűrő módon küldené el a barátnőjét abortuszra, te jó ég! Egy baba vállalása vagy nem vállalása közös döntés kéne, hogy legyen, egy 35 éves férfi meg pont egy ilyen kérdésben nem képes egyenlő félként és partnerként viselkedni a barátnőjével. Jézusom! Sok férfi 25 évesen felelősségteljesebb, mint ez az ember... Jól döntöttél, hogy szakítottál vele.

Neki pedig ideje lenne felnőnie végre.

2013. márc. 9. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!