Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha van egy harmadik akkor az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van egy harmadik akkor az mit jelent?

Figyelt kérdés
Ha bejöttem a képbe egy lánynál akinek kapcsolata van, sokat találkozunk nagyon jól elvagyunk.. sok mindent csinálunk együtt, le is feküdtünk már és olyan jó minden.. lenne ha nem lenne harmadik.. szerintetek tartsak ki, vagy esetleg húzzam meg magam és lépjek vissza?

2013. márc. 6. 21:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Húzd meg, aztán beszélgess el vele arról, hogy elhagyja-e a srácot. Ha nem, akkor hagyd ott!
2013. márc. 6. 22:39
 12/14 anonim válasza:

hát ez elég gáz.. ebből csak rosszul jöhetsz ki... mert vaagy veled marad és veled is ugyanezt teszi ami biztos gondolj csak bele ha annyira jó vagy neki miért nem hagyta el rögtön a másikat amint megtudta hogy szeret téged,

miért van még vele?

lehet hogy csak ellaposodott a kapcsolata de ugyanúgy szereti és nem tud tőle elszakadni... de ha kiürül az etető akkor neked kocc lesz... bocs hogy ilyen kemény vagok de nő vagyok és tudom milyenek vagyunk ha így játszadozunk a kiskutyáinkal....

2013. márc. 7. 07:39
 13/14 anonim válasza:
és mégvalami sztem neki nem egy papucs kell aki még akkor is rohan utána ha tudja hogy van valaki más akivel ugyyanúgy kefél... hol a büszkeséged férfiember???
2013. márc. 7. 07:40
 14/14 A kérdező kommentje:
Én nem érzem magam kiskutyának.. csak ha jól elvagyunk egymással, akkor mért ne legyek vele. A palija Kint dolgozik külföldön és ritkán jön haza de nem jó a viszonyuk mert tudja, h a srác a volt nőjével kevereg ha itthon van.. csak még nem lépet mert többet jelent az egész, hogy telefonon elküldje.. Nem tudom mi lesz velünk de nagyon szeretünk egymással lenni!
2013. márc. 7. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!