Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy harmadik akkor az mit jelent?
eddig eljutottál vele, jó lenne megbeszélni ő hogy képzelte
ha nem szakít a másikkal, akkor tudni fogod N
Figyelj hát szerintem alapból nem szép dolog elcsábítani egy lányt kapcsolatból, de azért ha lány is már ilyen akkor az borzasztó.
2 okot mondok amiért hagyd abba:
- Gondolj bele, ha most te összejönnél a lánnyal, akkor nem merült az fel benned, hogy esetleg veled is ezt csinálná? Találna egy harmadikat és mondjuk később kiderülne?
- A második ok: Mi van akkor ha kiderül? Honnan tudod, hogy milyen a jelenlegi barátod? Lehet, hogy nem kicsit leszel szétkapva.
- Plusz egy harmadik ami most jut eszembe: Mi van akkor ha a lánynak csak addig kellesz amíg tiltott gyümölcs vagy?
16/L
Én úgy vagyok vele, ha minden jó ha velem van és együtt vagyunk akkor a másik srác akitől csak a rosszat kapja azt elfogja hagyni..
De viszont jó lenne már a bizalmat kiépíteni.. mert így nem tudom..
5 vagyok :D
Tudom hogy fiú vagy :D Miből szedted hogy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!