Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy harmadik az mit jelent egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Van egy csajszi akivel 2 hónapja találkozgatunk.. első 4 találkozásnál nem történt semmi sem! A következőnél megcsókolt és mondta, hogy már nagyon rég megkellet volna történnie.. De az a gáz, hogy van egy pali aki külföldön dolgozik és nincsenek nagyon jóba... vagyis eddig nem foglalkozott vele.. addig amíg én nem jöttem a képbe.. Amint van időnk beszélünk telefonon.. amint van alkalom találkozunk... szóval úgy nagyon jó minden.. de ott van az a bizonyos pali.. Aki itthon volt 1 hete és csókolóztak... Tudom mert láttam.. igaz nincs hozzá közöm de ő másnap a nyakamra járt, hogy ezt sajnos nem tudta megoldani másképp, és sajnos így alakult.. nem akart megbántani, nem akart bántani és egész nap bocsánatot kért. És mondta, hogy soha de soha nem fog engem megbántani.. én mondtam neki, hogy bonyolódik a helyzet azzal, hogy találkozgatunk és jól elvagyunk.. de ő azt mondta, hogy nem akarja, hogy eltűnjek és ne kérjek tőle addig semmit még nem 100%-os a döntésében és ne siettessem.. És azt ne kérjem, hogy telefonon elküldje! Szerintetek ha minden jó akkor hozzám fog kötődni bizonyos idő után, és velem marad, vagy esetleg ha haza jönne a pali akkor vissza menne... A pali sokszor átverte.. azt ígérte mikor itthon volt, hogy elhozza a cuccait az exétől, és erre eltűnt 1 egész napra hozzá.. és hülye sztorikat kitalált.. szerintetek élvezzem tovább a társaságát, vagy küldjem el? Alakulnak nálam az érzelmek és megakarom magam védeni...
Szóval jelenleg számára ő a férfi te pedig a fiú aki kedves és jószívű és aki végre megcsókolta....hát nem túl biztató.
2013. márc. 1. 21:26
2/9 A kérdező kommentje:
Ő csókolt meg először.. Ő kezdeményezett minden..
Attól tartok én is, hogy ha haza jönne a pali akkor oda fordulna.. de mért kel a nőknek, hogy átbasszák?
2013. márc. 1. 21:29
3/9 ASOT válasza:
Najólvan! Ha valami neked nem jó vagy nem tetszik akkor mond szépen meg neki és ne gyerekeskedj! Ha neked ez így nem jó h nem tud dönteni és vacilál és bizonytalanságban vagy akkor mond meg!
Aztán lesz ami lesz.
- Másik dolog/lehetőség - Ha nem tud dönteni, akkro neked kell eldöntened, hogy vetélytársa leszel e a pasinak, és tied lesz a csaj amit valahogy kétlek, de kis esély van rá, vagy férfi leszel és megmondod neki, hogy neked ez k*rvára nem testzik, döntse el mit akar, mert arra nincs szükséged, hogy 1x vele dug utána meg bocsánatokat kér aztán veled dug.
2013. márc. 1. 21:35
4/9 A kérdező kommentje:
Sokszor azt gondolom én is amit te.. De sokszor szeretném ha ezek a gondolatok nem történnének meg.. Én szeretném ha velem lenne.. és szeretném ha enyém lenne.. egyszer már voltam ilyen helyzetben és 5 éves kapcsolatom lett belőle.. menyasszonyom volt.. de egyben az első komoly kapcsolatom is... 26F Én megmondtam neki, hogy mi a szitu és arra annyit mondott ne siettessem.. és nem akar elveszíteni.. nem akarja, hogy eltűnjek az életéből.. azt mondja soha de soha nem volt ilyen helyzetben és hogy ő nem tud egyből dönteni és nem akar megbántani senkit sem.. de neki idő kell.. a haverom azt mondja, hogy várjak és mennyen minden úgy ahogy mennie kell és majd ha belém szeret akkor úgy is engem választ.. de én nem akarok viselkedéssel megváltozni.. és tudom, hogy ha ilyen gondolatok mennek a fejemben akkor meg fogok...
2013. márc. 1. 21:58
5/9 ASOT válasza:
Hát figyelj akkor szabj határt én tuti nem szeretnék bizonytalanságban lenni ki tudja meddig...adj neki 1 hónapot. Mond meg neki. figyelj nem 15 évesek vagytok (eddig majdnem azt hittem) elvileg értelmes vagy és a csaj sem 18 alatti gondolom.
Persze elhiszem h neki sem könnyű, de azért téged se nézzenek már játékszernek.
1 hónap.
2013. márc. 1. 22:02
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem is azt mondták, hogy a legközelebbi hazalátogatásnál már lapát a gyerek.. Én ebben hiszek.. és próbálom tovább tartani azt amit szeretek.. próbálom jól érezni magam vele.. mert fantasztikus.. Jól elvagyunk és már szeretem...
Nem..nem.. :) :) én 26F ő 28L
2013. márc. 1. 22:08
7/9 A kérdező kommentje:
Csak tudod ez oldal arra jó, hogy ami kétségek vannak benned azt kiírd és várod a csodát :D :D :)
2013. márc. 1. 22:09
8/9 ASOT válasza:
Jah igazad van.
Hát figyelj adj neki akkor egy kis időt.
Rajtad múlik mennyit vagy képes várni mennyi türelmed van, de azért egy 28 éves nő már tudhatná h mit akar!
ÉN a helyedben 1 hónapot adnék.
Aztán hajrá adj bele mindent.
2013. márc. 1. 22:19
9/9 A kérdező kommentje:
Én mindig is úgy voltam, hogy csak is magamat adom.. és azt csinálok ami nekem tetszik.. és ha egy hullámhosszon vagyunk akkor neki is tetszeni fog.. Én Úgy vagyok vele, hogy egy esélyt megér.. csak a csalódás.. mi férfiak azt nem bírjuk, legalább is én nem szeretem.. igen szerintem is egy 28 éves csajnak már komoly gondolatai lehetnének.. Mindig mondja, hogy gondol rám, kérdezi, hogy hiányzom e neki.. és ő is azt mondja, hogy igen.. sokat gondolkozik a kettőnk dolgán.. én is a legjobbat kívánom.. mert már elegem van a 2-3 hónapos kapcsolatokból...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!