Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valaki vissza húzódó lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki vissza húzódó lesz egy kapcsolatban az egyenlő harmadik fél a láthatáron? Általában ez szokott lenni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 19:41
 1/4 A kérdező kommentje:
Tegyük fel hogy egyszer kért egy kis időt magának és a folytatás mellett döntött és azóta vissza húzódó lett.
2012. febr. 26. 19:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Tök jó! Én is szeretem az összeesküvés elméleteket...

Egyébként meg NEM!

Ha valaki visszahúzódó egy kapcsolatban, akkor az inkább azt jelenti, hogy elege van abból, hogy minden mozdulata, negatívumként van megjegyezve és próbálja elkerülni ezeket az alkalmakat.

De nem (vagy legalábbis nem feltétlenül) jelent harmadik félt!

Mondjuk ha harmadik fél lépne a képbe, akkor én nem mennék vissza az ex-hez, hogy visszahúzódósdit játsszak, hanem élvezném az életet az újjal!

2012. febr. 26. 19:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, semmi összefüggés nincs.
2012. febr. 26. 19:54
 4/4 A kérdező kommentje:

ma 19:53

Félre érted mert nem nagy szakítás volt,pár napról volt szó igazából,de az idő kérés az pár hónappal ez előtt volt,igen lehet hogy én reagálom túl nincs kizárva.Én attól félek hogy vagy engem vagy az esetleges harmadikat bent tartotta talonba,persze tudom ez lehet hogy csak az én agy szüleményem.Ilyenkor az ember bele képzel dolgokat.

2012. febr. 26. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!