Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől vagytok ennyire erkölcscsőszök? Az esetek túlnyomó részében volt vagy képben van a harmadik.
Ha van egy fiú, és egy lány, tegyük fel egész hosszú ideje tart a kapcsolatuk, és mondjuk 18-22 év körüliek. Tuti, hogy az egyiknek már megfordult a fejében, hogy kipróbálna ezt-azt mással is, a fiú más lányra gondol szex közben, a lány érzékenyebb, de mondjuk egy buli alkalmával, ahol nem volt ott a párja, engedett egy másik pasinak, és tegyük fel, hogy lefeküdtek.
Hogy könnyítsünk a helyzeten, a fiú is megtette volna, de nem volt lehetősége. Rengeteg ilyesmi kérdés van itt, és legalább az egyik helyzetet mindenki átélte már(megcsalt, megcsalva volt, vele csaltak valakit) , és mindegyik helyzet rossz, kivéve ha a csaló fél valami mániában szenved. Arra akarok kilyukadni, hogy miërt kell undorító szövegekkel illetni az ilyen kérdéseket, a kérdező is érző lény, és valószínű nem tud tanácsot kérni senkitől, mert mondjuk mindenhol ott ez a "aki szétszed egy kapcsolatot az szivtelen, az egy ribanc"...stb. Ha valaki szétszed egy kapcsolatot, az valószínű tönkrement volna mindenképp.
Sose csaltam meg senkit ès (tudtommal) engem sem csaltak még meg, pedig volt 2 komoly, többèves kapcsolatom. Hozzáteszem, osem jjátszottam a harmadik szerepét sem.
A megcsalás alapvető ember irábti tiszteletlenség... Számomra kizàrt.
Sosem csalnék meg senkit, elvből.
Olyanra is több lehetőségem lett volna már, hogy szerető legyek. Közöltem, hogy csak akkor lehet valami, ha szakít a párjával, addig részemről kizárt, így nem is lett belőle semmi, bármennyire is tetszett a pasi.
Szerintem az egész abban rejlik, hogy aki megcsalja a párját, az nem becsüli, sőt nem becsüli saját magát és a saját döntését sem, mindemellett gyáva is.
Ha más kell, szakítani kell, nem hülyét csinálni egy olyan személyből, aki szeret.
Figyelj látszik,hogy éretlen vagy egy kapcsolathoz.Egy kapcsolatnak az a lényege hogy a férfi és a nő csak egymással fekszik le,egymással smárol,mert ugye egymást szeretik,ha bármelyik megcsalja a másik nagy gerinctelenség és tiszteletlenség,ugyanis ha már nem kívánja a másikat,vagy már nem szereti álljon elé és mondja meg,szakítsanak és utána aztán csajozhat/pasizhat.Ha valakiben ennyi sincs,hogy őszinte legyen a párjához akkor az igenis megérdemli,hogy lehordják.A másik meg ha egy nő/ férfi direkt egy kapcsolatban lévő félre tapad rá,az szintén undorító nagy gerinctelenség,és nem sok jót lehet elmondani az ilyen emberről,tök mindegy hogy nélküle szét ment-e volna a kapcsolat milyen lelki világa lehet az ilyenek? Az biztos az érzelmi intelligenciája egyenlő a 0ával.
Nehogy sajnálni kelljen valakit aki tönkretesz egy kapcsolatot vagy valakit aki megcsalta a párját.Én sose csaltam meg senkit,és engem sem csaltak meg sőt nem másztam rá sose kapcsolatban lévő fiúra/férfire,fel sem merült bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!