Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom ma részegen jött haza!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom ma részegen jött haza!?

Figyelt kérdés

A munka után nem tudom miért de a munkatársaival úgy döntöttek,hogy beülnek egy kocsmába!

Szólt nekem előre,hogy most elmegy.Nekem ezzel semmi bajom,mert tényleg ritkán iszik és ritkán jár el.

22 éves és együtt élünk már...Fél órája jött haza,vagyis az túlzás inkább mászott.A kabátját kiszakította és lehányva.Egyenesen befeküdt az ágyba ruhástul mindenestül.

Ez az ami aggaszt már mindent megpróbáltam,hogy be vigyem valahogy a fürdőkádba és megfürdessem utána meg ki rendbe rakjam az ágyat...De nem hajlandó és nem is tud magáról...

Észnél van vagyis tudja kivagyok.."Sajnálom kicsim,ne haragudj" ezeket mondogatja állandóan...

Haragszok rá egy kicsit,hogy nem tudta hol a határ,meg a másik,hogy munka van holnap...De eltudom nézni neki.

Hogy bírnám felállítani,hogy valamit is tudjunk kezdeni...

Nagyon rosszul nézz ki,milyen másnapossági étrend/módszerek vannak holnapra nézve...?

Most alszik ahogy látom...Tényleg annyira béna vagyok,hogy itt kérek "segítséget" de akkor mi legyen vele? hagyjam hadd aludja ki magát?Milyen kaját csináljak neki?

20/N

2013. márc. 5. 21:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Jah, és tegyél az ágy mellé egy lavórt.
2013. márc. 5. 22:27
 22/25 anonim ***** válasza:

Minden férfi ilyen nőről álmodik! :D

De, nyugi! Ne aggódj érte. :D

Haza ért, rendben van, ez a lényeg!

Holnap olyan beteg lesz, mint a kutya... Én mikor ennyire taccsra dobom magam, akkor másnap este bírok vizelni először, mert addig kihányom a folyadékot... :D

Nekem a csípős levesek szoktak ilyenkor jót tenni, vagy káposztás, savanyúbb ételek!

Ha esetleg dohányzik, akkor a mai kiadások megtérülnek, mert én kb fél szál cigit bírok elszívni másnap és megyek vezetni a porcelán kamiont.

Ja és reggel biztos csodálkozva fog felébredni, hogy lefekvés előtt felöltözött a munkába induláshoz. :D

2013. márc. 5. 22:27
 23/25 A kérdező kommentje:

Azt meghiszem..Szét van terülve az ágyon..Szó szerint a hányásában fetreng,láthatólag nem zavarja.

Itt alszok majd a közelében összetoltam két nagyobb fotelt,amiben jól elférek:)

köszönöm!

2013. márc. 5. 22:30
 24/25 anonim ***** válasza:

Talán arra figyelj rá időnként, mert gondolom párszor úgy is felébredsz a fotelben alvás miatt, hogy bele ne fulladjon a hányásába.

Le van zsibbadva, dobd stabil oldal fekvésbe. :D

2013. márc. 5. 22:51
 25/25 anonim ***** válasza:

Hagyd békén, kialudja magát és kész. Holnap lesz egy nehéz napja. Ne sopánkodj annyit.

27 L

2013. márc. 6. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!