Tegnap részegen jöttem haza és a szüleim kissé túlparázzák mit tegyek? = (
Az a baj h nem először volt ilyen és most eléggé berágtak rám és azt mondták h nem mehetek 1 hónapig sehova!!!! De sztem ez nem jó ötlet mert ma is át akarnék menni egy haveromhoz. Sztetek hogy győzhetném meg őket h ez azért túlzás? :/ Mit mondjak nekik?
16/f
Talán előadtad a "süni mától velünk lakik" magánszámot? :D
Egyébként igazuk van, én sem tűrném el a 16 éves fiamtól az ilyen életmódot... Igazuk van a büntetésedet illetően!
mondjuk 16 évesen ne járj haza részegen, kicsicsíra vagy te még ahhoz.
sajnos igaza van a szüleidnek, ha nem tudsz magadon uralkodni ez van. még nem vagy olyan felnőtt, mint hiszed.
Biztosan attol felnek, hogy a barat volt az, aki befolyasolt es ezert ittal sokat.
Probald meggyozni Oket, hogy legkozelebb nem fog elofordulni, es kerj bocsanatot!
Mondd el, hogy annyira rosszul érzed magad ettől az egésztől, meg hogy jó lecke volt ez neked, és piát vagy 2 évig látni sem akarsz (javaslom így is legyen!).
Vagy hívd át te a haverokat filmezni.
16 évesen nem normális hogy részegen mész haza, ezt csak te hiszed.
Ennyi idősen 1-2 sör, nem este 8-tól hajnali 2-ig folyamatos pálinkázás vagy hasonló. Szerintem fogadd el, hogy még két év a nagykorúságig és fogdd vissza magadat.
Főleg ha ők adják rá a pénzt.
Persze a szüleidnek 19 évesen sem fog tetszeni ha iszol, de az más kategória.
Azt szeretnék, hogy ne legyen a gyerekük egy alkoholista.
Most ez dívik egyes fiatalok életében pia hányásig.
Már most nem tudsz bulizni csak piásan szar lehet neked.
Ha meg a haveroknál akarsz nagy csávó lenni jobb ha otthagyod őket. Mert akkor ők is olyan semmire kellők, aki közé jobb ha nem keveredsz.Persze megpróbálja minden fiatal, de te mint írtad nem az első részegséged. Amikor meg kevés lesz a pia jön a kábszer.
Most én nyugiban maradnék, otthon biztos van mit segíteni, és próbálnám bebizonyítani, hogy többet nem lesz ilyen. Ha látják a szüleid, hogy korrekt vagy tuti hamar engednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!