Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap részegen jöttem haza...

Tegnap részegen jöttem haza és a szüleim kissé túlparázzák mit tegyek? = (

Figyelt kérdés

Az a baj h nem először volt ilyen és most eléggé berágtak rám és azt mondták h nem mehetek 1 hónapig sehova!!!! De sztem ez nem jó ötlet mert ma is át akarnék menni egy haveromhoz. Sztetek hogy győzhetném meg őket h ez azért túlzás? :/ Mit mondjak nekik?

16/f

2011. szept. 11. 10:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%

Szüleid helyében én sem engednélek el bulizni ezek után. Majd ha nagykorú leszel, mehetsz, de addig engem terhel a felelősség, bármit teszel, v bármi történik veled.

Kitörsz egy kirakatot, mert nem tudsz uralkodni magadon, akkor nekem kell kifizetni, v ha elüt az autó, én megyek börtönbe.

Mellesleg hülye, sz.r duma, h nem bírom ki, h ne igyam le magam. 22 vagyok, és még egyszer sem voltam részeg, pedig rengeteg buliban voltam már. Örülj neki, h a szüleid csak egy hóra tiltottak el a partiktól.

2011. szept. 11. 11:10
 12/16 anonim ***** válasza:
89%

Nem normális, hogy buli közben inni kell, anélkül nem is lehet bulizni?

Nem sokkal vagyok nálad idősebb, de ez durva.

Szüleidnek igaza van, húzd meg magad!

22/L

2011. szept. 11. 11:10
 13/16 anonim ***** válasza:
95%

Nem az a baj, hogy iszik egy kis szeszt valaki, de azért berúgni, különösen ennyi idősen, nem kéne.

Mit mondj nekik? Kérj bocsánatot, ígérd meg, hogy nem lesz többet ilyen és tartsd is be. Húzd meg magad. Mondd azt, hogy méltósággal viseled a következményeket és megérted őket, hogy neheztelnek. (Hidd el, így engedékenyebbek lesznek és nem kell az egy hónapot sem kivárnod. De most, legalább ezen a hétvégén húzd meg magad!)

2011. szept. 11. 11:19
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

16 évesen abszolút nem normális, hogy részegen jársz haza bulikból. Ti józanul nem tudtok bulizni, nem tudjátok jól érezni magatokat???

Szüleid helyébe én ezt megspékeltem volna még net-tv-telefon megvonással. Majd megtanulnád, hogy merre hány méter...

2011. szept. 11. 12:45
 15/16 anonim ***** válasza:
89%

Igazuk van.

Én is 16 évesen rúgtam be,és így 22 éves fejjel belátom, hogy mennyire igazuk volt, amikor utána nem engedtek bulizni.

Ha visszacsinálhatnám az időt, sosem rúgnék be.

Higgy a szüleidnek, mert igazuk van,nem normális,ha egy fiatal részegre issza magát.

2011. szept. 11. 15:01
 16/16 eric_one ***** válasza:

Azért tiltanak és büntetnek meg mert féltenek. Azért féltenek mert szeretnek Téged. Ezen gondolkodj el, és lásd be a házirendet a szüleid írják, neked pedig jobb azt betartani. Valószínűleg túl fogod élni azt az egy hónapot. Tudom ez most nem vigasztal :-D

Egy veszélyes időszakban élsz most, mert ebben a korban szokták elcseszni az életüket az emberek.

2011. szept. 11. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!