Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom ma részegen jött haza!?
A munka után nem tudom miért de a munkatársaival úgy döntöttek,hogy beülnek egy kocsmába!
Szólt nekem előre,hogy most elmegy.Nekem ezzel semmi bajom,mert tényleg ritkán iszik és ritkán jár el.
22 éves és együtt élünk már...Fél órája jött haza,vagyis az túlzás inkább mászott.A kabátját kiszakította és lehányva.Egyenesen befeküdt az ágyba ruhástul mindenestül.
Ez az ami aggaszt már mindent megpróbáltam,hogy be vigyem valahogy a fürdőkádba és megfürdessem utána meg ki rendbe rakjam az ágyat...De nem hajlandó és nem is tud magáról...
Észnél van vagyis tudja kivagyok.."Sajnálom kicsim,ne haragudj" ezeket mondogatja állandóan...
Haragszok rá egy kicsit,hogy nem tudta hol a határ,meg a másik,hogy munka van holnap...De eltudom nézni neki.
Hogy bírnám felállítani,hogy valamit is tudjunk kezdeni...
Nagyon rosszul nézz ki,milyen másnapossági étrend/módszerek vannak holnapra nézve...?
Most alszik ahogy látom...Tényleg annyira béna vagyok,hogy itt kérek "segítséget" de akkor mi legyen vele? hagyjam hadd aludja ki magát?Milyen kaját csináljak neki?
20/N
Szerintem ne akadj ki, előfordul az ilyen :)
Tegyél mellé egy ásványvizet, reggel keltsd fel, aztán szépen menjen el dolgozni. Nem kell agyon ápolgatni, de letolni sem, nem a 14 éves fiad.
Nem tudsz vele mit kezdeni, hagyd aludni, mivel korán aludt, biztosan fel fog ébredni hajnalban.
Szerintem jobb is, ha egyedül ki megy a konyhába vizért,addig is józanodik.
Hát elég kiábrándító, szerencsére én a páromat sosem láttam még becsiccsentve sem, nemhogy mászva, mert olyan részeg... Ugye ki mit hozott magával!
Szívből kívánom, hogy ne legyenek gyakoriak az ilyenek!
Stabil oldalfekvés, aztán hagyd aludni. Reggel vigyél neki kávét meg két Aspirint, és élvezd, hogy bűntudata van.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!